Care sunt avantajele iPhone 5?

Care sunt avantajele iPhone 5?Oferta existenta pe piata pentru dispozitivele mobile inteligente este tot mai variata. SeĀ  pun la dispozitia cumparatorilor dispozitive din ce in ce mai ingenioase si mai practice si accesorii care sa satisfaca chiar si cele mai excentrice dorinte in materie de ce se poate face cu un telefon si ce ar trebui sa se inteleaga printr-un dispozitiv mobil smart.

Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul telefoanelor de la Apple unde piata este plina de accesorii pentru iPhone care sa satisfaca chiar si cele mai neobisnuite dorinte.

In acest articol va vom prezenta ce ofera iPhone 5s utilizatorilor de telefoane smart.

iPhone 5s are aceleasi dimensiuni ca si fratele sau mai mic, iPhone 5, si aceeasi greutate, adica este foarte usor fapt ce poate fi privit ca un vantaj sau ca un dezavantaj.

Finisajele sale sunt discrete si aici ne referim la muchii, care arata foarte bine si la alte finisaje.

Butonul Home este foarte discret si a disparut acel patrat cu colturi rotunjite ceea ce este o schimbare binevenita si utilizarea sticlei in locul plasticului ii confera un aspect mai elegant,

Sistemul de operare iOS 7 este mai fluid pe 5s comparativ cu 4s si in ceea ce priveste rapiditatea se poate sesiza diferenta de viteza. Safari poate incarca mai repede aplicatiile pentru Facebook si Twitter care se incarca instantaneu comparativ cu 4S care se misca putin mai greu.

Se spune ca 5s provine de la ideea de cu 5% mai rapid si la o prima vedere, procesorul de la iPhone 5s pare sa fie mai rapid cu 5% fata de cele anterioare. Dar daca analizam cu atentie vom descoperi ca este vorba despre un procesor nou pe 64 de biti care ofera in mod cert o diferenta mai mare decat 5%. Este chiar un plus de 35% si ajuta semnificativ la viteza mai multor task-uri in acelasi timp.

In iOS 7, mentinand aceleasi setari de pe 5 si de pe 4s, iPHone 5s are o autonomie mai buna, bateria fiind mai rezistenta. Chiar daca display-ul este mult mai mare si in consecinta consuma mai mult sau se prespune ca are un consum mai mare, bateria a primit si ea un amperaj mai mare ceea ce confera telefonului aceasta autonomie sporita.

Sunteti intrebati din start daca doriti sa va logati utilizand amprenta. Acesta poate fi un dezavantaj sau un avantaj. Avantajul este acela ca va obliga sa setati parola ceea ce inseamna ca cei mai multi dintre cei care utilizeaza 5s vor folosi amprenta digitala ceea ce va face ca telefonul sa fie mai in siguranta. Dezavantajul este acela pe care il discuta cu totii si anume posibilitatea de a se face mulaje dupa amprenta in cazul in care telefonul ar fi furat.

TouchID este despre comoditate. Are un senzor rapid si dureaza foarte putin pana cand ecranul se deblocheaza, comparativ cu cele doua-trei secunde pe care le pierdeti atunci cand introduceti parola.

Cel mai bine este sa inregistrati trei amprente deaorece daca va aflati la birou si doriti sa vedeti notificarile iar telefonul se afla langa laptop veti debloca ecranul cu aratatorul pentru ca este mult mai comod. Daca tineti telefonul in mana veti utiliza probabil degetul mare deci faceti mai multe amprente.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply