Care sunt cele mai des folosite materiale pentru rochii

Care sunt cele mai des folosite materiale pentru rochii
Se spune de cele mai multe ori ca cea mai importanta pare a unei rochii este alegerea celui mai bun material. Prin urmare, chiar daca nu iti faci rochia la comanda, in momentul in care o alegi va trebui sa tii cont de material si de alte detalii importante. Iata cateva materiale in care poti gasi rochii de dama Foggi.

Catifea

Daca vrei o tinuta ca pentru covorul rosu cu acest material vei da cu siguranta lovitura. Straluceste si este flatant modul in care iti va defini liniile corpului. Materialul vine si cu numeroase calitati importante. In primul rand are un luciu intens. Textura moale face sa fie extrem de usor de lucrat cu acest material iar confortul este asigurat tocmai datorita acestor proprietati.

Catifeaua este rezistenta si durabila. In general sunt realizate rochii foarte stilate din acest material chiar daca in ultima vreme industria fashion a inceput sa includa catifeaua in mai multe combinatii. Trebuie sa stii ca rochiile din catifea sunt special concepute pentru evenimentele de seara si este recomandat sa fie purtate chiar si in sezoanele mai reci. Genul acesta de rochii pot genera un disconfort termic vara.

Sifonul

Sifonul este disponibil in mai multe optiuni si este versatil. Este usor, fluid si genereaza o senzatie de racoare in momentul purtarii, curgand de pe corp. Materialele de genul acesta sunt ideale pentru sezonul cald. In general poate fi o alegere buna pentru cele mai multe designul si pentru orchii diverse tinand cont de faptul ca este transparent si aerisit si nu ofera o senzatie de incarcare. Sifonul nu se mototoleste usor si ofera mai multe modele inedite.

Satin

Satinul este o alegere foarte populara. Acest material este lucios si ofera mobilitate pentru ca orchiile din acest gen de material sunt fluide si largi, delicate si lasa la vedere liniile corpului. Acest aspect este unul impresionant si lasa rochiilor o stralucire unica, datorita texturii sale.

Organza

Acest material este de asemenea foarte apreciat si este cel care se combina bine cu foarte multe materiale. Poate fi combinat foarte usor pentru a avea un aspect formal, sau poate trece la un aspect elegant si traditional si chiar conteporan. Indiferent de stilul pe care il alegi, rochia poate sa aiba organza in combinatia de materiale folosite. Rochiile din organza pot fi create in diverse modele, unele foarte simple si unele foarte complicate si materialul este unul de baza pentru rochiile pompoase.

Iti recomandam sa alegi materialul si culorile sale tinand cont de mai multe aspecte, cum ar fi ora la care se desfasoara evenimentul, dress code-ul si alte astfel de detalii. Culorile inchise sunt cele care alungesc corpul foarte mult, motiv pentru care sunt recomandate tuturor persoanelor care vor sa para mai slabe. Culorile deschise sunt recomandate persoanelor care sunt multumite de silueta lor. Accesorizarea si croiul joaca un rol important pentru alegerea rochiilor potrivite. Recomandarea specialistilor este sa fie alese doar rochii care se potrivesc corpului si formelor pe care acesta le are.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply