Cat de grava este boala pe care a invins-o Vanessa Youness Amal?

Cat de grava este boala pe care a invins-o Vanessa Youness Amal?Viata este foarte imprevizibila, iar pe cand oamenii isi fac planuri de viitor, pot primi o veste cumplita, si anume ca sufera de o boala incurabila. O astfel de veste, in mod evident nu isi doreste nimeni sa auda, insa din pacate, se intampla ca oamenii sa se imbolnaveasca.

Asa s-a intamplat si in cazul dr. Vanessa Youness, care in perioada in care se specializa in chirurgie reconstructiva posttraumatica, a primit probabil cel mai mare soc al vietii, si anume ca a fost diagnosticata cu scleroza multipla.

Scleroza multipla, care mai este intalnita si ca (SM), este o boala cronica a sistemului nervos central. Se crede ca este o afectiune autoimuna. Este o conditie imprevizibila care poate fi relativ benigna, dezactivanta sau devastatoare.

Unele persoane care au fost diagnosticate cu scleroza multipla pot fi usor afectate, in timp ce altele isi pot pierde capacitatea de a vedea clar, de a scrie, de a vorbi sau de a merge, atunci cand comunicarea dintre creier si alte parti ale corpului devine perturbata.

Mielina este un tesut gras care inconjoara si protejeaza fibrele nervoase. Mielina se pierde in mai multe zone cu SM. Aceasta pierdere a mielinei formeaza tesut cicatricial numit scleroza. Aceste zone se mai numesc placi sau leziuni. Cand sunt deteriorate in acest fel, nervii nu sunt capabili sa conduca impulsuri electrice catre si dinspre creier.

In cazul in care va intrebati care sunt factorii care provoaca aparitia acestei boli, trebuie precizat ca exista doar presupuneri. Se presupune ba ca boala ar fi cauzata de tulburarile autoimune, ba de factorii de mediu sau de factorii genetici, ba de agenti infectiosi (cum ar fi de exemplu virusii).

Nu exista insa o explicatie clara, si nu se stie exact care este motivul care a dus la aparitia acestei boli. De-asemenea, nu doar ca nu se cunoaste care este cauza exacta a aparitiei bolii, insa nici nu exista un tratament pentru aceasta boala grava.

In aceste conditii, pentru Vanessa Youness Amal, care se afla in floarea varstei si care se specializa in chirurgie reconstructiva posttraumatica, este cat se poate de firesc ca vestea a creat un soc emotional foarte puternic, insa spre deosebire de alti tineri care cel mai probabil ar fi clacat si nu ar fi gasit puterea necesara pentru a face acest lucru; Vanessa Youness Amal, a luptat cu boala si chiar a invins-o.

Fireste, nu a reusit acest lucru, ci cu ajutorul doctorului Stefan Stangaciu, care prin protocolul sau de tratament, a reusit sa o ajute pe Vanessa sa invinga acea boala incurabila. Doctorul Stefan Stangaciu a fost cel care i-a promis de-altfel Vanessei Youness ca nu va ajunge niciodata intr-un carucior cu rotile, iar acest lucru s-a intamplat.

Respectand protocolul sau de tratament, Vanessa Youness Amal a reusit sa invinga boala. De aici si pana la povestea impresionanta pe care o cunoastem cu totii nu a mai fost decat un singur pas. Dupa vindecare, Vanessa Youness Amal, a vrut neaparat sa ajute si alte persoane sa se vindece de aceasta boala, motiv datorita caruia a creat Fundatia Youness, Fondul de investitii Youness, dar si Clinica de medicina naturista Youness Clinic.

Ba chiar mai mult, alaturi de medicul care a ajutat-o sa invinga aceasta boala cumplita, Vanessa Youness Amal, a scris cartea “Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple, prin ApiFitoTerapie”.

Cartea are menirea de a salva alte vieti. Mai exact, cartea este ideala pentru pacientii care sufera de aceasta boala si nu numai, pentru ca ii va ajuta sa gaseasca puterea interioara necesara pentru a lupta cu boala, si pentru a se vindeca.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply