Ce reparatii necesita o cartela SIM?

Ce reparatii necesita o cartela SIM?Exista cateva cauze ale deteriorarii cartelei SIM, si anume: supraincalzire, schimbarea dintr-un telefon in altul, supraincalzirea bateriei, daca lasati telefonul la incarcat cu wireless activat, sau daca il folositi in timpul incarcarii.

Dupa ce nu mai functioneaza cartela SIM, chiar daca aveti semnal, se blocheaza reteaua, si nu mai puteti folosi telefonul. Daca in mod constant, se arde o cartela SIM, atunci problema este din telefon. In privinta SIM-urilor, tehnologia a facut trecerea de la microSIM la nanoSIM.

Se poate schimba microSIM cu nanoSIM, prin inlocuirea cartelei, in scopul stocarii mai multor informatii pe un entru ca pe un spatiu mic cu memorie mai mare.

Cartela SIM se deterioreaza, cloneaza sau miniaturizeaza. Desigur, clonarea si deteriorarea sunt de evitat, pe cand miniaturizarea trebuie promovata si clienti trebuie informati pentru a schimba pe nanoSIM.

O cartela deteriorata care este arsa se va inlocui, inlocuirea cartelei fiind gratuita, la abonati, iar la cartela prepay se va face costul cartelei SIM noi. Mare atentie pentru ca pe catela sunt informatiile, deci se pot recupera prin copiere pe alt telefon, sau pe SIM-ul nou.

Clonarea cartelei SIM este deosebit de periculoasa, SIM-ul fiind un card personalizat, are o cheie secreta, pentru identificarea abonatului. Acest cod al cartelei SIM poate fi spart de catre hackeri, si acestia pot folosi telefonul.

De ce se poate clona o cartela SIM? Se pare ca proiectarea in secret a sistemului de securitate este cauza, apar posibile erori. In prezent se reanalizeaza algoritmul.

Desigur, clientul nu trebuie sa raspunda la apeluri necunoscute, ci trebuie sa  furnizeze date pentru examinarea vreunei posibile clonari a cartelei. Se pot clona si aplicatiile, si prin accesul la Internet, abonatul va avea site-uri pe care nu le-a accesat, conectari pe care nu le-a facut pe Facebook, acces la contacte, etc. Clonarea ramane o problema extrem de dificil de rezolvat.

Defectarea cartelei SIM are rezolvare in magazinele distribuitoare de telefoane sau in service Gsm Bucuresti, unde solutia este inlocuirea cu o cartela noua. Este recomandat ca un utilizator al telefonului mobil sa protejeze cartela SIM, deci sa fie atent la incarcarea sa.

In concluzie, cartela SIM este foarte importanta pentru ca pe aceasta se afla informatiile, deci daca s-a deteriorat cartela, telefonul mobil devine nefunctional, chiar daca hardware-ul sau este in stare perfecta.

Fiti foarte atenti la cartela SIM intotdeauna, pentru ca astfel situatiile de mai sus nu mai apar, si nu este nevoie vreo inlocuire a cartelei, desi situatiile uneori sunt mai mult situatii de forta majora, in care nu este vina utilizatorului.

Imediat trebuie sa apelati la service-ul gsm pentru a avea telefonul functional, acesta nu poate fi folosit fara o cartela SIM, sau daca doriti sa inlocuiti cartela prea veche cu una moderna, apelati tot la service gsm pentru consultanta si prestarea celor mai bune servicii.

Desigur, nu doar in Bucuresti veti beneficia de serviciile legate de cartela SIM, ci si in oricare locatie din tara in care locuiti sau unde ati dori sa faceti solicitari pentru cartela SIM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply