Sfaturi si informatii utile pentru a folosi corect iPhone 6s

Sfaturi si informatii utile pentru a folosi corect iPhone 6sCum sa capturati fotografii minunate ale copiilor cu iPhone

In plus fata de fotografiile standard, iPhone-ul 6 si iPhone 6 Plus pot face fotografii cu timp indelungat, panorame cu expunere dinamica, fotografii patrate si chiar sa adauge efecte live sau filtre.

Daca sunteti un fotograf cu experienta care prefera sa controlati fiecare aspect al procesului de fotografiere, puteti descarca una din numeroasele aplicatii de camera manuala de la App Store. In acest fel, puteti ajusta focalizarea, expunerea si balantele de culoare exact asa cum doriti.

In timp ce ecranul sau de 4,7 inch este semnificativ mai mare decat modelul de 4 inch de anul trecut, corpul sau mai subtire, mai rotund, face ca cea mai mare parte a acestei diferente sa se evapore cand dispozitivul atinge mana. Pentru ca tot vorbim de ecrane, daca ai nevoie de un ecran iPhone 6S iti recomandam sa urmezi link-ul pentru a gasi cel mai bun produs.

De aceea, Apple lanseaza iPhone-ul 6  nu numai ca o tehnologie de afisare mai avansata, dar si mai buna – o tehnologie de afisare mai avansata, un coprocesor de procesare pe 64 de biti de generatia a doua si un coprocesor de miscare, camere imbunatatite,  Wi-Fi mai rapid si un nou sistem de tranzactii numit Apple Pay.

Cu toate acestea, puterea este mult mai putin importanta decat aspectul. La ce este bun un ecran mai mare daca nu face iPhone accesibil mai multor persoane? La ce sunt bune specificatiile mai bune daca nu fac iPhone mai capabil in mai multe moduri?

Aceasta este indrazneala care sta la baza atat noului iPhone 6, cat si a lui iPhone 6 Plus – dovedind ca Apple nu poate numai sa mareasca dimensiunea iPhone-ului, ci si sa mareasca atributele acestui dispozitiv.

Apple a facut iPhone-ul mai mare fara sa il faca semnificativ mai greu, mai luminos si mai functional fara a sacrifica durata de viata a bateriei, iar pentru cei pentru care chiar 4.7-inch nu este destul de mare, a introdus si o optiune de 5,5 inch.

Ecranul mai mare ar putea implica disconfort, mai ales pentru persoanele cu maini mai mici care prefera sa utilizeze iPhone-ul cu o singura mana. De asemenea, in timp ce reclamatiile de dimensiune si extindere au fost reduse la tacere, cei care doresc personalizarea completa vor trebui totusi sa caute in alta parte.

Cu timpi mai rapizi, o retea mai rapida, camere de luat vederi mai bune si o alegere fara precedent intre un afisaj mai dens sau mai mare, iPhone 6 este – nu este o surpriza aici – cel mai accesibil si mai fiabil iPhone pe care Apple l-a realizat vreodata. Si, pentru majoritatea oamenilor, de cele mai multe ori, ramane cea mai buna optiune pentru telefon.

el iPhone 6 – si iPhone 6 Plus – fac parte dintre cele mai mici dispozitive minimaliste produse vreodata de Apple. Tot ce obtii este o forma speciala si cuvantul iPhone tiparit de-a lungul laturilor.

Sunt incluse in interior standardele iPhone uzuale – adaptor de alimentare de 5 wati, cablu Apple Lightning pe cablu USB, casti Apple EarBuds, un instrument de eliminare a cartelei SIM (pentru modelele deblocate) si cateva informatii generale pe ecran.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply