Sfaturi utile pentru momentul in care aveti probleme cu ecranul telefonului

Fii atent, legea presupune ca ar trebui sa te comporti cu telefonul ca cu un copil. Prin urmare, daca neglijati telefonul dvs., sunteti responsabil pentru daune si nu se aplica garantia legala. Costurile vor fi responsabilitatea dvs.

Este posibil sa fiti nevoit sa cumparati un ecran Huawei atunci cand l-ati spart din neglijenta pentru ca ati pierdut si garantia. Unii producatori ofera, de asemenea, o prelungire a garantiei. Conditiile de aplicare depind de producator.

Chiar nu poti trai fara smartphone-ul tau? In acest caz, asigurati-va ca sunteti bine acoperiti. De exemplu, cu Smartphone Omnium.

Aceasta asigurare acopera repararea, dar va da dreptul la un telefon de inlocuire in aceeasi zi (in Belgia) sau in ziua urmatoare (in Uniunea Europeana). Protejati de asemenea telefonul smartphone impotriva furtului si pierderii.

Crapatura de pe ecran nu este in cele din urma atat de deranjanta? Ecranul tactil functioneaza in continuare? Deci, este posibil sa nu fie necesar sa inlocuiti ecranul. Daca butonul “Acasa” este de asemenea rupt, utilizarea devine putin mai convenabila, dar exista si o solutie la aceasta problema.

Pe un iPhone, accesati “Setari” – “General” – “Accesibilitate”. Apoi faceti clic pe “AsistiveTouch” si activati aceasta optiune. Butonul principal este acum pe ecran si il puteti folosi de acolo. Pe Android, exista si cateva aplicatii speciale, cum ar fi butonul Salvator.

Ecranul dvs. este nerecuperabil? Sfat bun: Daca nu stiti ce faceti, reparati-va telefonul la profesionisti. Exista o multime de ecrane de inlocuire care se vand pe internet, dar veti avea nevoie, de asemenea, de unelte speciale si de cunostinte pentru a le instala. Nu efectuati o reparatie daca garantia este inca valabila.

Cel mai bine este sa returnati telefonul la producator sau la un magazin de reparatii. Prima optiune este cea mai sigura, desi te priveaza de mobil pentru o vreme.

Daca alegeti un magazin de reparatii (expres), intrebati reparatorul daca utilizeaza piese originale certificate. De asemenea, verificati daca aveti o garantie pentru reparatii.

Daca comerciantul insusi nu crede in propriul sau produs, el are cu siguranta motive serioase. Un alt aspect important: exista, de asemenea, o buna sansa ca garantia producatorului sa nu se mai aplice daca va adresati unei terte parti pentru reparatii.

Un mic crack a aparut pe ecranul smartphone-ului tau … Un mic soc si ecranul tau sa stricat? Daca merge inca, nu conteaza, atata timp cat functioneaza! Desigur, un ecran spart nu este foarte dragut, dar poate astepta … Sau nu! Problema nu este numai estetica, dar situatia poate (foarte) degenera rapid si va va lasa fara telefon!

Aveti neaparat alte prioritati decat sa schimbati rapid ecranul smartphone-ului rupt! E normal. Dar daca nu doriti ca acest lucru sa se inrautateasca si va costa mult mai mult decat pretul unui nou ecran, SOSav va sfatuieste sa actionati cat mai curand posibil!

Un ecran rupt de smartphone poate functiona foarte bine la inceput. Nu veti simti urgenta schimbarii. Dar riscul este pentru componentele interne.

O fisura sau un soc este usa deschisa la praf, reziduuri mici, apa si chiar sudoarea degetelor (este o prostie, dar este adevarat ^ ^). Aceasta lume mica se poate infiltra in mod liber in inima iPhone-ului dvs. si poate provoca daune, in tacere, foarte incet …

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply