Cum se incarca corect telefonul?

Cum se incarca corect telefonul?
Daca ai un dispozitiv iPhone atunci cu siguranta subiectul inlocuire acumulator iPhone este important pentru tine si vrei sa stii cum iti poti salva bateria de la telefon pentru ca aceasta sa tina mai mult. In acest articol iti oferim toate sfaturile de care ai nevoie pentru a face asta.

In fiecare zi iti distrugi telefonul fara sa vrei. De fapt distrugi viata bateriei si apoi te miri ca aceasta te tine prea putin fara sa iti dai seama ca de foarte multe ori chiar ut esti cel vinovat pentru ca o incarci prost. Este foarte comod sa iti lasi telefonul la incarcat intreaga noapte. Este de asemenea si cel mai daunator comportament. Nu doar ca iti consumi curentul degeaba dar scazi mult mai mult din durata de viata pe care o are bateria. Vom vedea mai departe cum se poate incarca bateria mai repede fara a dormi totusi cu telefonul la cap.

In momentul in care iti cumperi un telefon te uiti in mod evident si la capacitatea pe care o are bateria. In cazul in care capacitatea sa este prea mica stii clar ca ai de tras cu ea mai ales daca o folosesti in mod intensiv. Indiferent ca este vorba despre un telefon inteligent, despre o tableta sau despre orice alt dispozitiv stii sigur ca o poti incarca in mai multe moduri. Poti folosi un incarcator dedicat pentru priza sau masina, poti folosi USB-ul de la calculator sau wireless, si pot alege totul in functie de situatia particulara in care te aflii. Putem trece pentru o vreme peste incarcarea prin USB aceasta fiind cea mai lenta. Un USB 2.0 iti ofera un curent de cel mult 0.5 amperi pe cand unul pe 3.0 iti ofera 0.9 A o valoare foarte apropiata de cea a celor mai multe incarcatoarenormale.

Pentru tablete, incarcatorul iti ofera in general 2 A. Iti recomandam sa folosesti incarcatorul dedicat insa nu unul mai puternic. Nu uita sa scoti incarcatorul din priza in momentul in care este folosit. Chiar daca nu iti vine sa crezi consuma foarte mult curent degeaba si asta inseamna clar ca tu pierzi bani.

Sunt mai multe mituri care trebuie demintate vis a vis de baterii. In primul rand bateriile pe Litiu nu sunt imune deloc la temperatura si iti recomandam sa nu incerci sa le expui la temperaturi foarte mari sau foarte mici dar nici sa le lasi sa se incinga. In plus sunt multe persoane care inca mai cred ca prima incarcare trebuie sa fie una prelungita. Chiar mai sunt si vanzatori ca sustin asta si isi sfatuiesc clientii sa incarce bateriile ore intregi. Bateriile trebuie incarcate numai pana cand sunt complet incarcate si nu tinute cu orele in priza inainte de utilizare. Unicele baterii care aveau nevoie de acest proces erau cele care contineau nichel insa au disparut de mult de pe piata si erau specifice telefoanelor foarte vechi.

Iti recomandam sa citesti instructiunile producatorului vis a vis de incarcare si nu toate sfaturile neavizate de pe internet.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply