Cele mai des intalnite greseli SEO

Cele mai des intalnite greseli SEOIn ultimii ani mediul online a fost unul dintre domeniile care a inregistrat o crestere constanta. Care este explicatia acestei cresteri? Pai din ce in ce mai multi oameni au realizat avantajele oferite de catre mediul online. Din acest motiv au aparut enorm de multe site-uri care abordeaza diferite subiecte mai mult sau mai putin importante.

Pentru ca interesul utilizatorilor de internet este mai presus de orice, Google nu numai ca a incercat dar a si reusit sa satisfaca dorintele utilizatorilor de internet, eliminand site-urilor care nu au nici o relevanta pentru  utilizatorii de internet. Cum a reusit sa faca acest lucru? Prin imbunatatirea continua a modului de indexare a paginilor web.

Aceasta imbunatatire continua a modului de indexare a paginilor web i-a facut pe cei care isi doresc ca paginile lor sa fie in topul cautarilor sa apeleze la servicii seo. Aceste servicii seo au inceput sa devina pe zi ce trece tot mai cautate, motiv pentru care au aparut tot mai multe persoane care pretind ca ofera cele mai bune servicii seo.

In sfarsit a fost lansat CEL MAI BUN PRODUS SEO DIN 2013. De ati stii de cand il astept !!!

Primul sistem de :crowd marketing” pe care ti-l poti permite si care distribuie continutul tau in mii de conturi sociale de cea mai buna calitate : Facebook , Twitter, Linkedin .. totul automat .

Toate sunt conturi reale si cu istoric !! Gandeste-te ce poti sa faci !!! ūüôā

De ce zic ca pretind? Pentru ca la fel ca in oricare alt domeniu exista specialisti si persoane care se cred specialisti, acesta fiind si motivul pentru care am ales sa scriu acest articol.

Cum recunoastem faptul ca o campanie seo este derulata gresit de specialistii pe care noi i-am ales? Exista o serie de greseli pe care cei mai putin pregatiti in acest domeniu sunt predispusi sa le comita. Acestea sunt urmatoarele:

–¬†¬† ¬†Alegerea gresita a cuvintelor cheie este una din cele mai frecvente greseli care se comit atunci cand vine vorba despre servicii de optimizare seo. Cel mai important lucru in acest sens e sa va optimizati site-ul in functie de ceea ce cauta utilizatorii.
–¬†¬† ¬†Lipsa tag-ului Title este un criteriu caruia multi nu ii acorda o importana atat de mare, insa acest criteriu este la fel de important ca si alegerea cuvintelor cheie. Acest tag trebuie sa contina si cuvinte cheie deoarece titlul va aparea in rezultaele afiisate de motorul de cautare.
–¬†¬† ¬†Crearea unui site complet Flash este o greseala care se comite destul de frecvent. Chiar daca site-urile create in Flash arata foarte bine motoarele de cautare nu pot vedea aceste site-uri. Asa ca daca vreti totusi sa aveti un site facut in Flash care pe langa faptul ca arata bine sa poata fi si indexat in motoarele de cautare atunci va recomand sa creati si o varianta HTML.
–¬†¬† ¬†Folosirea JavaScript pentru meniuri, la fel ca in cazul precedent aceasta greseala se comite deoarece se doreste crearea unor meniuri care sa arate bine.

Din pacate pentru cei care indragesc folosirea JavaScript in crearea de meniuri, motoarele de cautare nu citesc aceste site-uri. Cei care totusi doresc folosirea meniurilor create cu ajutorul JavaScript vor fi nevoiti sa creeze un sitemap sau sa puna link-urile in tag sub forma <noscript>.

Acestea sunt pe scurt doar cateva dintre cele mai importante si uzuale greseli care se intalnesc intr-o campanie de optimizare seo.

Pentru a scapa de grijile unei campanii seo desfasurate gresit va recomand sa apelati la serviciile oferite de catre site-ul www.danbradu.ro, unul din cele mai bune site-uri care ofera cele mai bune servicii seo si optimizare seo pagina Facebook la o calitate ireprosabila !


Alte stiri actuale :

1. 14 Ways To Make Your Blog Get Real Attention
2. Be content with your content
3. How to Measure SEO Success
4. 8 Reasons You Need A Nexus SEO Strategy For Mobile & Beyond
5. SEO Company Searchen Announces Geographic Domain Name Launch
6. New SEO Technology For Real Estate Professionals Now Available
7. Do SEO For Someone Else‚Äôs Site‚ÄĒ10 Good Reasons To GO FOR IT!
8. Should Be Scared: While I Was Away, My SEO Rankings Dropped!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply