Psihologia din spatele pariurilor!

Psihologia din spatele pariurilorCu totii am auzit de pariuri sportive, fie ca vorbim de pariuri online sau de cele clasice! Insa e interesant de privit ce gandesc oamenii atunci cand pariaza, o fac doar pentru bani, pentru fior, din pasiune, obligatie sau care o fi adevaratul motiv al pariurilor !?

Traind intr-o lume a tehnologiei, vitezei si prioritizarii timpului omul a decis ca e mai bine sa apeleze la mecanismele moderne (smartphone, laptop, PC etc.) pentru a paria.

Astfel au aparut o multime de site-uri, mai mult sau mai putin specializate pe anumite sporturi care incearca sa atraga pasionatii de pariuri online bonus asa cum stiu ele mai bine; unele cu promotii, altele cu o gama larga de posibilitati de pariere sau pur si simplu prin prestanta, experienta si prestigiu.

Fiind eu insumi un parior activ am decis sa analizez putin psihologia pariorilor, mai bine zis motivatia din spatele acestor actiuni. M-am apucat de pariuri online pe www.pariuri-sportive-online.ro – printre cele mai bune site-uri de acest gen din tara la noi – din pura curiozitate, dar si ca urmare a unor castiguri frumusele din urma pariurilor la casele de pariuri.

Dispunand de mult timp si de cunostinte informatice am inceput sa caut din ce in ce mai multe informatii despre aceasta activitate si despre posibilitatile de castig.

Make thousands RISK FREE
Insa de la o vreme devine interesanta chestiunea cu psihologia din spatele pariurilor. De ce am ajuns sa fac asta, de ce simt nevoia sa intru zi de zi sa vad ce se mai intampla, cine mai joaca, ce rezultate au fost ieri (si tin sa mentionez ca nu sunt un parior inrait, ci doar unul caruia ii place fiorul ultimului minut, ultimei serve etc.).

Multi au impresia ca pariorii fac ceea ce fac doar pentru bani, insa nu e chiar asa. Un alt motiv important este asumarea unor riscuri, lucru ce induce niste sentimente intense, pline de adrenalina, ducand chiar la dependenta.

,,Oare echipa mea va castiga?”, ,,Imi vor iesi numerele?” sunt intrebari care creeaza starea de anticipare , stare pe care multi dintre noi o cauta, si fara de care unii nu pot trai. Mediul in care se pariaza reprezinta o evadare pentru multi dintre noi, fie ca e vorba de cazinouri, case de pariuri sau un parc linistit in care ai o conexiune la internet.

Media a inteles nevoia omului de a paria, asa ca a creat o imagine glamour a pariurilor; cu totii am vazut filmele americane in care cazinourile erau pline de barbati la costum si femei foarte elegante, cu cate un pahar de bautaura scumpa in mana. Reclamele fac si ele parte din aceasta subtila manipulare, foarte bine gandite astfel incat sa atraga cat mai multa lume.

Pariurile sunt acceptate la nivel social inca de la varste fragede, cu totii am jucat carti sau remy cu parintii, sau de ce nu un Monopoly cu prieteii. Toate aceste lucruri fac din pariurile online o afacere a momentului dar si a viitorului, si indiferent de momentul istoric de care vorbim pariurile vor ramane langa noi si vor fi parte a societatii umane.

Citeste ultimele stiri despre pariuri aici :

1.Incepe US Open!
2. Portughezul Andre Pinto, înlocuitor pentru Chiricheș?
3. Petrolul, Astra şi Pandurii, cotate cu şanse mici la calificarea în play-off-ul Europa League
4. Lovitura BOMBA cu 50 de lei! Un ROMAN s-a UMPLUT DE BANI cu un bilet perfect la pariuri!
5. Cât GHINION! Un parior din Vaslui a avut BILETUL PERFECT, dar l-a scos meciul din Liga 1 cu cea mai mică cotă!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply