Cum folosim platforma Facebook pentru promovarea afacerii noastre?

Cum folosim platforma Facebook pentru promovarea afacerii noastre?Facebook a devenit o unealta din ce in ce mai folosita in ultima perioada, nu-i asa? Fie ca vrem sa aratam lumii momentele definitorii pentru fiecare dintre noi, fie ca postam fotografii relevante cu privire la activitatea noastra, sau ca vrem sa impartasim cu toata lumea o informatie surprinsa, Facebook a devenit o platforma online de socializare absolut indispensabila.

Cum ne putem folosi de Facebook in scopul cresterii afacerii noastre?  Ei bine, pentru mediul antreprenorial, Facebook a devenit un adevarat mediu de promovare online, prin faptul ca vizual pot fi atrasi foarte  multi clienti prin intermediul pozelor, a comentariilor si a review-urilor.

Procesul de promovare este insa destul de anevoios, mai ales daca pagina dedicata afacerii noastre este abia la inceput. Unii dintre antreprenori aleg sa foloseasca tehnici mai putin “ortodoxe” de atragere a clientelei si apeleaza la un numar fals de like-uri si fani. Acest lucru se considera a aduce un plus de popularitate si de incredere fata de compania respectiva.
Si totusi, daca stam sa ne gandim ca si aceasta tehnica neagra costa destul de mult, avand in vedere faptul ca trebuie sa apelam la un numar mare de persoane care sa interactioneze cu pagina, sau sa platim o firma care sa ne puna la dispozitie presupusii fani, iata insa ca exista si solutii mult mai ieftine si cu rezultat garantat, da mai ales obtinute, jucand in mod “curat”.

DB Poster este un concept inovativ care, in stransa legatura cu platforma Facebook, poate promova in mod gratuit afacerea noastra, fara a depune nici cel mai mic efort. Aplicatia este menita sa posteze din partea noastra, la intervale regulate, continutul prin care noi vrem sa atragem publicul, in diverse forme.

Cel mai interesant avantaj pe care DB Poster ( http://danbradu.com/reclama-gratuita-pe-facebook-cu-db-poster/ )   il pune la dispozitie, este capacitatea de a posta in grupuri tinta, pe anumite categorii, in functie de specificul afacerii noastre. Daca luam ca exemplu un salon de coafura, vom constata faptul ca este mult mai util sa postam noutatile sau intregul portofoliu pe un numar de 10 grupuri predefinite, pe specific (nisa) infrumusetare, coafura, saloane, decat daca pozele noastre ar circula in mod liber, catre una sau doua persoane care intamplator au intrat pe pagina noastra si au dat like.

Grupurile de acest fel contin majoritar un numar amplu de persoane care se unesc sub ideea de a cunoaste ceea ce este nou pe nisa respectiva. Acelasi lucru se intampla in majoritatea domeniilor, indiferent care ar fi acestea, domenii pentru care grupurile pot avea o importanta definitorie.

Mai important decat atat este si faptul ca, in urma anunturilor facute de catre specialistii Facebook, cum ca ar urma curand un soi de curatenie generala printre utilizatorii care par sa spameze prin postarile lor, cu DB Poster acest lucru nu trebuie sa constituie un pericol. Asadar, aceasta idee inovativa de promovare poate fi utilizata fara a ne face probleme cu privile la modificarile aduse platformei si nici macar de toanele pe care motorul de cautare Google le mai are din cand in cand.

DB Poster, postarea gratuita a anunturilor, poate fi facuta la intervale regulate de timp, sau chiar in functie de zile. Conceptul se regaseste, explicat in detaliu, pe site-ul www.danbradu.com, acolo unde specialistii va asteapta cu raspunsurile la orice intrebare referitoare la modalitatile de crestere a afacerii noastre folosind acest tip de produs.

Informarea corecta este strans relationata si de calitatea produselor. DB Poster aduce mai mult decat un numar limitat de fani. Poate aduce trafic nelimitat si promovare continua in functie de necesarul fiecarui antreprenor in parte. Asadar, decat sa face o investitie nesigura catre tehnici negre de sustinere a paginilor site-urilor noastre, cel mai bine ar fi sa investim in deplina cunostinta de cauza in produse simple si garantate, care sa aduca afacerii noastre numai beneficii.


 

Alte stiri actuale :

1. Facebook pregăteşte un nou buton. Află ce funcţie va avea!
2. Cum scoate Facebook smeagol-ul din tine
3. Executive from Facebook Added to Bruce Clay SEO Workshop
4. Long Island SEO Company, fishbat, Comments on Facebook Collecting Data through Cursor Movements
5. Social Media Has High Impact With Local SEO
6. Warum Google+ kein zweites Facebook ist

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Cum folosim platforma Facebook pentru promovarea afacerii noastre?”

  1. […] Affiliate Marketing Mistakes You Need To Avoid 2. Cum folosim platforma Facebook pentru promovarea afacerii noastre? 3. SEO monitor app, util sau nu? 4. 5 Lucruri pe care nu le stiai despre optimizarea […]

Leave a Reply