Cum obții o baie de lux cu bani puțini?

Dacă tocmai îți construiești o casă probabil că deja te simți copleșit de multitudinea de decizii pe care trebuie să le iei, de cheltuielile neprevăzute care tot apar și de materialele de construcții care se termină mult prea repede.

Dacă întâmplător te afli în zona Târgoviște și îți construiești casa sau vrei să faci mici renovări poți face o vizită în magazin materiale de construcții Târgoviște, unde experții Proactiv te vor sfătui să alegi cele mai bune și calitative materiale. Dacă nu ești în zonă, nu îți face probleme, poți consulta lista de produse și poți primi consiliere și online, pe pagina acestora web.

După ce totul este construit, finisat sau renovat urmează ultima parte pentru a finaliza o lucrare și anume designul. Deși este alcătuit din lucruri mărunte, deseori partea aceasta ajunge să fie cea mai costisitoare. Însă nu este necesar ca lucrurile să stea mereu așa. Cu ajutorul unor sfaturi și trucuri ingenioase poți să transformi o baie cu design banal, într-una de lux.

Iată cum:

1.Arta are loc și în baie

Nimic nu definește mai bine luxul precum o piesă de artă. Un peisaj deosebit, înrămat frumos și  perfect poziționat este modalitatea ideală de a face baia să arate elegantă. Cu ajutorul magazinelor de articole pentru casă care comercializează piese accesibile, cumpărarea unui asemenea accesoriu pentru baia ta nu a fost niciodată mai ușoară.

Fotografiile cu peisaje montane sau de la malul mării ori cu flori supradimensionate sunt în prezent la mare căutare și foarte apreciate de lume.

Sfat: Asortează-ți prosoapele cu un ton de culoare din opera de artă aleasă pentru un plus de frumusețe.

2.Păstrează ordinea

O baie plină de produse arată neîngrijită și nu are nicio legătură cu un design de elegant. Acum este momentul prielnic pentru a scăpa de toate acele produse pe care nu le-ai mai folosit de multă vreme și pentru a achiziționa câteva dulăpioare simple pentru a fructifica spațiul neutilizat.

Dacă vrei să lași anumite lucruri la vedere, asigura-te că le organizezi astfel încât să obții o zonă atractivă. Poți utiliza coșulețele împletite o variantă accesibilă și în același timp elegantă pentru baia ta de lux.

3.Adaugă plante

Să trăiești luxos înseamnă să te simți bine, iar plantele, s-a dovedit științific că ne înveselesc starea de spirit. Adăugă un singur ghiveci  de flori în baia și vei simți diferența cât ai clipi. Încearcă să grupezi  plantele care variază în înălțime, textură și dimensiune pentru a crea un design unic, inedit.

Plantele de apartament curgătoare arată grozav deasupra dulapurilor și a rafturilor, în timp ce plantele cu flori precum orhideele și crinii aduc un plus de eleganță oricărui spațiu. Nu îți face griji în ceea ce privește mediul din baie. Sunt multe plante care iubesc umiditatea, astfel încât se vor dezvolta frumos și armonios în baia ta. În plus, vei avea mereu aer proaspăt și purificat cu ajutorul lor.

4.Detaliile fac diferența

Lucrurile mici pot aduce schimbări majore. Pur și simplu schimbă dozatorul de săpun din plastic cu unul din ceramică, înlocuiește suportul periei de toaletă, cumpără un coș de rufe cu design special, schimbă suportul de prosoape și pune  un prosop mare și pufos asortat cu florile sau cu tabloul tău unic și voila!- ai o baie de lux instantaneu.

Sfat: Alege un parfum calmant într-un difuzor de sticlă drăguț pentru o senzație autentică SPA.

Concluzia?

Îmbunătățirea unor lucruri aparent banale pot aduce schimbări majore. Acest fapt se aplică și în viață nu doar când vine vorba de amenajări.

  „Adevărata bucurie nu vine din huzur sau bogații sau din lăudarea oamenilor, ci din a face ceva care să merite osteneala.”-  Wilfred Grenfell

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply