Cum poate ajuta o casa de amanet oamenii cu probleme financiare?

In prezent, nu toata lumea priveste cu ochi buni casele de amanet, iar acest lucru poate fi cauzat si de faptul ca nu toata lumea este bine informata in legatura cu serviciile oferite de catre o casa de amanet.

Exista multe persoane care din diferite motive ajung sa se confrunte cu probleme financiare destul de grave. Ei bine, pentru aceste persoane se poate ca singura solutie pentru a iesi din impas sa fie o casa de amanet.

Exista persoane care au nevoie de sume mari de bani si de care inca nu dispun, insa exista si peroane care nu au nevoie de sume foarte mari de bani, insa care trebuie sa faca rost cat mai rapid de banii respectivi.

Ei bine, multe persoane care au nevoie de bani, solicita un imprumut de la o casa de amanet, iar in cazul in care detin bunuri de valoare pe care sa le lase drept garantie, primesc banii respectivi.

Cele mai multe persoane care trec pragul unei case de amanet, opteaza pentru imprumuturi de genul amanet bijuterii aur, iar in schimbul banilor primiti cu imprumut, lasa drept garantie una sau mai multe bijuterii din aur.

Exista si persoane care nu detin bijuterii din aur, si nici bijuterii din diferite alte materiale scumpe, insa care detin mai multe dispozitive electronice. Ei bine, in prezent casele de amanet primesc drept garantii din partea clientilor si asemenea bunuri.

Cei care au nevoie de o suma foarte mare de bani, pot alege chiar sa isi amaneteze masina personala, sau masina firmei pe care o detin. Aici lucrururile devin foarte serioase, pentru ca amanetarea unei masini trebuie facuta doar atunci cand proprietarul este sigur ca isi permite sa isi recupereze bunul

Pentru amanetarea unui autoturism este nevoie sa se incheie un contract de amanet auto, intre cele doua parti (casa de amanet si client), iar pentru incheierea contractului de amanet sunt necesare cateva documente importante, si anume:

  • Cartea de identitate a proprietarului masinii;
  • Cartea de identitate a masinii;
  • Certificatul de inmatriculare al masinii;
  • In cazul in care masina este cumparata pe firma, este necesara o copie dupa certificatul de inregistrare al firmei in Registrul Comertului.

Odata ce clientul are asupra sa aceste documente, dar si cheile masinii, se poate incheia contractul de amanet, care dureaza maxim 30 de zile, insa care se poate extinde automat.

Ei bine, nu trebuie uitat nici faptul ca pana si pentru cei care isi doresc sa isi vanda bunurile, casele de amanet pot reprezenta o solutie, pentru ca pot cumpara aceste bunuri.

In cele mai multe cazuri, oamenii care merg la o casa de amanet o fac pentru a vinde diferite bijuterii din aur, pentru ca acestea sunt bunuri de mare valoare.

Tot la casele de amanet, oamenii isi pot vinde telefoanele, tabletel, laptopurile sau alte dispozitive electrice sau electrocasnice.

Asadar, tinand cont de faptul ca ne poate cumpara produsele, dar ne poate oferi si bani cu imprumut, putem spune ca o casa de amanet este mai mult decat utila pentru fiecare dintre noi.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply