Cum poti deveni un “money maker” al pariurilor online?

Cum poti deveni un "money maker" al pariurilor online?Fuga dupa bani este o competitie veritabila in ziua de astazi, nu-i asa?  Cu totii cautam noi metode de a ne rotunji veniturile. Din pacate insa, lipsa banilor creaza si aparitia speculantilor, care nu stiu ce sa mai vanda in ideea obtinerii unui profit. In cele ce urmeaza, vom incerca sa deslusim cate ceva din tainele unui mod elegant de a ne rotunji veniturile, insa fara a trebui sa dam cuiva socoteala pentru asta sau, mai bine zis, fara a ne lasa pacaliti.

Precum poate ati intuit, este vorba despre plasarea de pariuri sportive, lansate intr-un cadru organizat, cu reale posibilitati de majorare a castigurilor noastre, in functie de sumele pe care le investim.Inainte de orice, as vrea sa introduc in discutie pe unii dintre cei mai buni dezvoltatori de pariuri sportive online , si anume pe cei aflati in spatele platformei  www.pariurionline.org.

Acestia nu numai ca sunt foarte bine documentati, si cunosc foarte bine regulile din aceste case de pariuri online , insa si incearca sa transmita mai departe informatia, in scopul transformarii acestui concept intr-un fenomen de amploare, care sa reuneasca placerea urmaririi unei competitii sportive cu cea a castigului propriu obtinut din pariuri online, efectuate in baza cunostintelor, intuitiei si a norocului. Expunem asadar, in cele ce urmeaza, o serie de metode care ar putea deveni cai sigure de suplimentare de venituri, in urma plasarii unui pariu.

Cu siguranta cea mai cunoscuta schema de joc poarta numele de Martingale. Sistemul este extrem de simplu si functioneaza foarte bine in ceea ce priveste pariurile cu sanse de 50 % de castig. Principiul acestei metode de pariere consta in plasarea unui pariu de o anumita valoare, care se mentine constanta la fiecare etapa de castig.

Spre exemplu in cazul in care pariul initial este de x lei, iar acesta este castigat, suma initiala x se pastreaza pentru pariul urmator fara alte costuri. Dezavantajul poate, consta in faptul ca, in cazul in care pariul este necastigator, atunci valoarea acestuia se dubleaza, ceea ce pentru un jucator neexperimentat poate conduce rapid catre pierderea tuturor fondurilor alocate. De aceea poate sistemul de joc ar trebui schimbat in momentul in care se observa o serie de pierderi consecutive.

Un sistem total opus celui mentionat anterior este cel numit Paroli. Acesta este limitat ca si valoare de castig, deoarece dupa un anumit numar de pariuri castigatoare, sau dupa unul necastigator, este necesara intoarcerea la valoarea initiala a sumei pariate. Miza suporta insa o crestere numai in ipoteza unui pariu castigator. Sistemul pare a fi unul avantajos, in special pentru jucatorii neexperimentati sau pentru cei care dispun pentru inceput de sume mici alocate pariurilor.

Un model de pariuri deja foarte cunoscut este sistemul de tip 1-3-2-6, cel care protejeaza intr-o oarecare masura jucatorul de pierderea efectiva a sumelor investite. Acestea, pentru fiecare etapa de pariere echivaleaza cu numerele care dau efectiv numele sistemului de joc. Fiecare dintre cifre  reprezinta numarul de unitati de pariere pentru pariul urmator, respeciv 1, 3, 2 si 6. In ceea ce priveste pariurile necastigatoare, acestea sunt acoperite partial de valorile castigate din fiecare etapa precedenta, la care se adauga valoarea unitatilor etapei de pariu.

Acestea sunt cateva dintre cele mai uzuale tipuri de sisteme de pariere, insa ele pot fi adaptate in functie de stilul de joc al fiecaruia, si de sumele alocate pariului in sine. Fiind incepatori, poate nu intotdeauna lucrurile sunt perfect intelese. Pentru aceasta, fiecare agentie de pariuri sau site ce gazduieste activitatea de pariere online, pune la dispozitie aceste informatii. Acest lucru poate fi privit fie ca masura de precautie pentru agentie in sine, dar si ca informatie vitala pentru cei care desfasoara activitati constante de pariere.

Site-ul www.pariurionline.org este unul dintre cele mai bine dotate din punct de vedere informational, astfel incat orice parior, indiferent de nivelul la care se pozitioneaza, sa poata alege varianta corecta si optima de joc. Pe langa aceste lucruri, rezultatele live si informatiile despre partidele disputate sau in curs de desfasurare, sunt la dispozitia oricui, pentru a asigura atat o modalitate placuta de petrecere a timpului, cat si una care sa produca resursele financiare atat de necesare.

Alte stiri actuale :

1. Fotbal: Gibraltarul plănuieşte să debuteze pe plan internaţional
2. Fanii Rapidului au protestat la Casa Fotbalului împotriva lui Sandu şi Dragomir
3. Polemici privind CM de fotbal din Qatar
4. Turul de Elită al Campionatului European feminin Under 17
5. Ca între campioane » Cîştigătorii Ligii Campionilor la fotbal şi la handbal feminin au participat la o şedinţă foto inedită
6. Fanii maghiari si-au dat in petic la amicalul cu Cehia! Au amenintat si au jignit Romania: “Transilvania va fi Ungaria”

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply