Cum poti vinde o afacere cu succes?

Cum poti vinde o afacere cu succes?Cand dispui de o suma de bani mai mare, ideal ar fi sa ii investesti intr-o afacere. Poti cumpara o cladire, un teren sau alte lucruri de pe urma carora la un moment dat ai putea castiga. La urma urmei, cumparam afaceri pentru a ne fi mai bine, nu mai rau.

Deseori, cei care vand afaceri sunt foarte buni in ceea ce fac si stiu ce stategii sa adopte astfel incat sa cumparam afaceri de la ei. Un site care se ocupa de cumpararea si vanzarea afacerilor este http://afaceri-proprietati.com/cumparam-afaceri/. Aici poti gasi oferte de diferite tipuri de proprietati, dar si sfaturi utile care iti vor fi de folos in domeniul afacerilor.

Daca si tu te afli in situatia de a vinde o afacere si vrei sa poti face acest lucru cu succes, sunt anumite aspecte pe care le poti lua in considerare pentru a incheia o afacere cat mai repede si cat mai profitabil.

Eventualii cumparatori vor dori sa stie detaliile afacerii pe care tu o vinzi. Din acest motiv este extrem de important sa ai raspunsul la orice intrebare pentru a le da acestora increderea necesara si pentru a le demonstra ca esti un profesionist in vanzari. Din moment ce ai incredere in tine si arati acest lucru, nu vei trezi suspiciune in randul clientilor pe care ii vei avea.

Comunicarea este un factor important si in afaceri, nu doar in viata de zi cu zi. Trebuie sa incerci sa folosesti foarte bine gesturile, mimica, expresia fetei, tonul vocii sau alte elemente care fac parte din comunicarea non-verbala si paraverbala. Incearca sa imiti oarecum fluxul verbal al partenerului. Daca acesta vorbeste repede, incearca sa faci la fel, daca vorbeste lent, vorbeste si tu mai lent. Astfel veti comunica mai bine si nu va veti obosi unul pe celalalt.

Este foarte important sa ai incredere in ceea ce vinzi. Trebuie sa ai un produs foarte bun, astfel incat clientii pe care i-ai avut prima data sa ramana clientii tai pe termen lung. Chiar daca lumea afacerilor ni se pare foarte mare, vestile rele circula foarte repede. E de ajuns sa fie un singur client nemultumit de produsele sau serviciile tale. Acesta iti poate face reclama negativa la multi dintre posibilii clienti pe care i-ai putea avea.

Un alt aspect important in afaceri este respectul. Daca nu-ti respecti clientii, niciodata nu vei reusi. Nu spune nimeni sa te lasi calcat in picioare, dar, daca oferi respect este foarte probabil ca la randul tau sa primesti respect.

In afaceri este important sa fii o persoana optimista, sa ai incredere ca lucrurile vor iesi asa cum iti doresti. Gandeste pozitiv, ai incredere in tine si transmite acest lucru si clientilor pe care ii ai.

Nu uita ca si tinuta este foarte importanta in afaceri. Ea impune de multe ori incredere si respect. Nu te poti prezenta in fata clientilor imbracat oricum. Trebuie sa ai o tinuta decenta, care sa nu influenteze clientii intr-un mod negativ.

Acestea sunt cateva dintre aspectele importante de luat in considerare cand vine vorba de vanzari. Daca le vei lua in seama si le vei pune in practica vei reusi cu siguranta.

Alte stiri actuale :

1. Mediatizarea, optimismul şi legile sunt cheia pentru un business de succes
2. Business cu Richard Branson
3. WU EMBA Bucharest lanseaza burse de studiu de pana la 50%
4. SAMIRA COOK prezintă modele de antreprenoriat de succes în Bucureşti, Constanţa şi Galaţi
5. Kingfisher, care a preluat anul trecut magazinele Bricostore, a făcut o ofertă de 275 milioane euro pentru Mr Bricolage

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply