Cum sa termoizolezi corect locuinta?

Cum sa termoizolezi corect locuinta?Termoizolarea casei este o prioritate pentru nenumarate persoane preocupate de costul facturilor la incalzire, motiv pentru care acestea apeleaza la o firma de constructii Cluj sau din oricare alt judet, pentru a realiza o buna lucrare de termoizolare.

Cu toate ca exista si persoane care prefera sa efectueze singure termoizolarea casei, uneori este mai bine sa primim ajutor specializat.

Una dintre firmele din Cluj ce ofera servicii de termoizolare este DKR Construct, iar daca doriti sa aflati mai multe informatii despre activitatea companiei, atunci puteti accesa site-ul www.dkrconstruct.ro.

Realizarea unei bune lucrari de termoizolare este importanta atat pentru a reduce costurile facturilor de incalzire, care au crescut considerabil in ultimele doua decenii, cat si pentru a reduce din nivelul crescut de poluare.

Astfel, reabilitarea locuintelor este o modalitate eficienta prin care puteti economisi bani, platind mai putin la intretinere. Datorita importantei ocupate de izolatia termica pentru economisirea caldurii, a crescut gradul de izolare termica astazi, insa este indicat sa solicitati ajutorul unei firme de constructii Cluj.

Totodata, cand doriti sa izolati termic o cladire trebuie sa consultati unui auditor enegetic, care va analiza toate detaliile si va colabora cu un arhitect pentru a gasi cea mai buna solutie din punct de vedere tehnic, dar si din punct de vedere economic pentru a va solutiona problema.
Din nefericie, din cauza pregatirii precare a persoanelor care efectueaza lucrarile de izolatie termica, se pot face diferite greseli.

Cu toate ca in Romania se utilizeaza cel mai des izolatia cu polistiren expandat, acesta nu este cel mai bun material care poate fi folosit. Astfel, mult mai eficienta este vata minerala, care indeplineste atat rolul de a izola termic, cat si fonic.

Asa cum se izoleaza casa in exterior, se poate izola si in interior, iar una dintre greselile efectuate des privesc portiunea intre tamplarii si perete, care se umple cu spuma. Daca nu este protejata corespunzator, spuma se distruge in timp. Totodata, foarte multe persoane se confrunta cu aparitia umezelii, care insa de datoreaza de cele mai multe ori lipsei ventilatiei. Prin ventilatie este eliminata umezeala.

In tarile vestice se obisnuieste izolarea termica a cladirilor cu materiale ecologice, ce ofera avantajul de a proteja natura. Astfel, se pot executa lucrari de izolatie utilizand lana, celuloza sau deseuri din lemn. Cu toate ca acestea sunt deosebit de eficiente, sunt mult mai scumpe, motiv pentru care polistirenul expandat se numara printre preferintele oamenilor.

Daca doriti sa va bucurati de beneficiile pe care le ofera o izolatie termica, atunci puteti apela la serviciile unei firme de constructii Cluj. In acest fel, veti economisi la platile facturilor de incalzire, insa veti contribui si la protejarea mediului, prin reducerea consumului de energie.

Daca sunteti ingrijorati cu privire la costul unei lucrari de termoizolatie, unele site-uri ce apartin firmelor de constructie, precum este site-ul www.dkrconstruct.ro ofera posibilitatea de a cere oferta, aceasta fiind o sectiune dedicata viitorilor clienti. Astfel, puteti trimite toate datele lucrarii pe care doriti sa o efectuati si veti primi un raspuns cu privire la costurile necesare.

Termoizolatia este o etapa importanta din procesul de amenajare a unei locuinte, care a inceput sa devina o prioritate pentru numeroase persoane.

Alte stiri actuale :

1. Fereastra de mansarda
2. Cum cauţi şi unde găseşti asigurarea de locuinţă care îţi trebuie
3. Britanicii nu mai dau ajutor de locuinţă europenilor care primesc şomaj. CE: Să respecte legile UE
4. Cum arată locuinţele sociale date în folosinţă la marginea Târgu-Jiului

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply