Tarile europene lideri la pariurile pe net

Tarile europene lideri la pariurile pe netO gramada de lume viseaza la castigurile imediate, rezultate din pariuri pe net si nu numai. Si cu toate ca multi viseaza la sansele care ar putea sa le schimbe radical viata, putini stiu ca in tara noastra exista agentii de pariuri sigure.

Un exemplu este Pariuri pe internet.ro, care pe langa toate variantele si oportunitatile de castig, aduce in plus fiecarui jucator, calitate si profesionalism.

In cazul in care, neumblati fiind prin ”tari straine”, ati crede ca pariurile sportive si tipurile de pariuri pe net sunt un hobby exclusiv al romanului impulsionat de criza economica, va inselati amarnic. Dupa un research amanuntit, iata care sunt principalele natiuni ”campioane” in jocurile de hazard.

Dupa, veti intelege ca jocurile si pariurile sportive nu sunt doar o oportunitate de castig pentru cei oropsiti, ci sunt sanse pentru oricine are o minima cunostinta de sport in general si de utilizare a computerului.

Facturile operatorilor europeni, lideri in jocurile online, cuprind cifre cu multe zerouri, la care omul de rand nici nu poate visa. Meritul este pe de o parte al jucatorilor pasionati de sport si de adrenalina, iar pe de alta parte, al experientei oferite de agentiile specializate in pariuri pe net, care concentreaza cel mai mare numar de utilizatori.

Natiunea cu facturile cele mai ”grase” la nivel european, in ce priveste pariurile online in 2012, a fost Franta. Era de asteptat si poate ca acest lucru nu surprinde pe nimeni, avand in vedere ca Franta se bucura de un numar mare de jucatori potentiali si de pariori interesati de universul dinamic al pariurilor de tot felul. Puteti afla mai multe despre pariuri online live citind presa de specialitate si siteurile de profil.

Vorbind despre reglementari si legalitate, agentiile de pariuri ”in regula” in ce priveste siguranta sumelor investite de catre utilizatorii inregistrati, sunt fara indoiala cele active pe pietele italiene, spaniole si franceze. In ciuda faptului ca multi cunoscatori sunt de parere ca cel mai bine sunt gestionate agentiile italiene, in urma studiilor efectuate, francezii sunt lideri in ce priveste pariurile online.

Un sector important al categoriei de jocuri pe net, este cel al cazinourilor online, unde Italia este lider incotestabil, datorita celor 147 milioane de euro facturati numai in 2012. La distanta, urmeaza Spania, cu 14,2 milioane euro, in timp ce in Franta, jocurile de noroc online sunt considerate ilegale.

Italia se bucura sa le intreaca pe celelalte concurente doar in ce priveste jocurile de noroc online, avand in vedere ca la categoria jocurilor online se afla pe locul 3, dupa Spania, clasata pe locul secund si Franta, pe primul loc.

Pokerul in schimb, un ”virus” extrem de activ in randurile jucatorilor experimentati, mentine Franta pe primul loc in clasamentul natiunilor cu cele mai mari sume facturate in urma jocurilor si pariurilor pe net. Turneele de poker online inregistreaza o crestere semnificativa a rulajului de sume investite, cu Franta mereu pe primul loc, cu 109 milioane de euro si o crestere de 12 % fata de anul precedent.

O alta categorie a jocurilor online, pariurile sportive, la fel ca si cartonasele pentru bingo, in Franta, se inmultesc de la o zi la alta. Ca urmare, in aceasta tara, piata jocurilor online este intr-o continua expansiune.

In Romania, piata jocurilor de noroc si a pariurilor sportive ia amploare de la un an la altul, dovada fiind multimea agentiilor de pariuri pe net care se inghesuie sa ocupe un loc de frunte pe lista celor reglementate si autorizate.

O astfel de agentie este Pariuripeinternet.ro, care le propune utilizatorilor sa se inscrie in cele mai renumite case de pariuri la nivel european.

Citeste mai multe stiri din lumea pariurilor:

1. LOVITURĂ dură pentru casele de pariuri de la cluburile din Liga a II-a
2. Pariul pe online l-a făcut miliardar pe şeful Naspers
3. MARICA la TOTTENHAM! Cheia e la Adebayor!
4. Doi arbitri armeni, suspendaţi de UEFA pentru tentativă de trucare a unui meci
5. Industria pariurilor sportive se dezvolta online

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply