De ce este Nokia un telefon bun si ieftin?

De ce este Nokia un telefon bun si ieftin?
Cele mai recente studii arata ca Nokia este in topul celor mai vandute telefoane care au ca sistem software Windows 8. Nokia Lumian nu este doar un telefon ieftin, ci si unul de calitate, fiind ajutat de un software conceput de Nokia.

Din cauza numarului foarte mare de telefoane vandute, cererile pentru astfel de prototipuri s-au marit considerabil deoarece odata cu acest numar imens de vanzari, exista si telefoane care ajung sa se strice. In cazul in care detineti un telefon Nokia care s-a defectat, cel mai indicat ar fi sa-l trimiteti intr-un service Gsm pentru economisirea unor bani.

Cel mai cunoscut prototip este Nokia Lumia 520 care este un telefon solid, ieftin, insa este extrem de bine cunoscut de catre piata de consum. Chiar daca nu faceti nimic extrem cu el, e bine de stiut ca acest prototip poate rezista destul de bine la socurile produse in urma accidentelor.

Acest model prezinta o carcasa care se poate demonta. Carcasa din partea inferioara a prototipului este elementul care coloreaza telefonului, iar aceasta se poate scoate pentru permiterea accesului la sloturile pentru card si SIM si baterie. Pe piata exista o gama foarte larga de culori pentru carcasa telefonului dumeavoastra, asadar puteti schimba in orice moment culoarea cu una noua.

Butoanele sunt situate pe partea dreapta a prototipului, insa nu au un aspect placut deoarece sunt negre. Acestea sunt butoanele care indeplinesc functia pentru volum, power, declansarea camerei foto-video. In partea de jos a telefonului se gaseste un  mic port USB, iar in partea de sus un jack.

Pe spatele telefonului sunt pozitionate un mic difuzor, camera foto si sigla Nokia. Minusul modelului este ca nu prezinta flash. Chiar daca modelul este unul destul de ieftin, dispozitivul flash nu ar fi trebuit eliminat.

De asmenea, acest prototip este un smartphone entry level. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa ne asteptam la numeroase lucruri din partea lui, insa acest prototip este destul ed surprinzator deoarece prezinta o putere de procesare satisfacatoare si sistemul software ruleaza destul de bine pe suportul pe care se afla.

Ecranul sau, ca si in cauzl iPhone-urilor, este de tip IPS si este foarte luminos, putand reada culorile foarte bine. Un avantaj il constituie si interfata foarte colorata a sistemului de operare pentru care nu se pot utiliza componenete slab calitative deoarece s-ar putea observa imediat.

Chiar daca acest ecran tactil nu se poate ridica la standardele si eficienta prototipelor mult mai scumpe, acesta isi face treba chiar foarte bine. Din punct de vedere al redarii sunatului, Nokia Lumia 520 nu prezinta probleme.

Difuzorul este extern si anunta foarte puternic notificarile. De asemenea, majoritatea cumparatorilor nu s-au plans in ceea ce priveste calitatea sonora in trimpul unei conversatii.

Bateria este una foarte buna. Chiar daca ati utilizat telefonul o zi intreaga, bateria inca mai poate rezista.

Camera photo ar putea justifica pretul deoarece are 5 px si ofera rezultate slabe. Fotografiile realizate in timpul zilei prezinta calitati, insa nu sunt saturate. Totusi, in locuri intunecoase situatia nu este atat de buna deoarece butonul pentru blitz lipseste.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply