Pat pentru masaj profesionist si cu pietre de jad

Pat pentru masaj profesionist si cu pietre de jad
Cele mai frecvente boli in tarile occidentale sunt cele legate de coloana vertebrala. Din nefericire, majoritatea persoanelor afectate intarzie tratamentul pana in momentul cand durerea devine insuportabila sau pana cand  se agraveaza si conduce la afectiuni ale altor organe.

In acest punct, medicina clasica devine de multe ori neputincioasa pentru ca nu poate oferi o solutie definitiva acestor probleme.

Va oferim cateva avantaje si dezavantaje intre patul pentru masaj si patul cu pietre de jad.

Masajul profesionist ofera beneficii pentru sanatate, veti simti energie, puterea de concentrare se va amplifica. Aceleasi beneficii sunt si prin folosirea unor modele de pat de masaj cu pietre jad.

In primul caz, al masajului profesionist, patul pentru masaj trebuie sa fie corect ales, nu de catre client, ci de catre salonul sau maseurul respectiv, pentru confortul ambilor. Exista o gama foarte variata de paturi de masaj, in functie de structura din lemn folosita, sistemul de rezistenta, tapiterie, culori disponibile.

Aceste paturi sunt folosite si pentru cosmetica, asigurand o pozitie cat mai buna pentru aplicarea tratamentelor cosmetice.

In cazul masajului cu pietre de jad, patul pentru masaj trebuie echipat si cu aceste pietre de jad cu multiple efecte: intarirea sistemului imunitar, reducerea inflamatiilor, calmarea arsurilor stomacale, detoxifierea organismului, efecte asupra psihicului, combaterea insomniei.

Dar un asemenea masaj cu pietre de jad se poate face si acasa, prin simpla aplicare a acestora. Desigur ca aceleasi rezultate nu se pot obtine acasa, pentru ca totusi patul special de masaj are noua cilindri de jad in interior.

Patul de masaj sau cosmetic are garantie, se pot schimba la un moment dat unele piese care se pot deteriora din cauza folosirii indelungate, poate din cauza greutatii pe care un astfel de pat trebuie sa o suporte, uneori neglijenta poate produce deteriorarea materialului folosit, insa prin garantie acest tip de pat trebuie imediat reparat, pentru a nu provoca disconfort sau chiar uneori ranirea clientului.

Astfel saloanele de masaj si cele cosmetice vor verifica in permanenta starea patului pentru a se evita oricare accidente, sau neplaceri ce pot fi provocate.

In concluzie, patul de masaj este unul dintre cele mai importante instrumente pentru un maseur pentru a putea pune in practica ceea ce stie sa faca, cat si pentru client pentru a avea cea mai relaxanta pozitie.

Preturile sunt diferite in functie de materialul din care este facut, atat suportul, cat si salteaua patului de masaj, cat si accesorizarea acestuia cu materialele de care are nevoie maseurul sau clientul.

Pietrele de jad se folosesc cu mare succes, dar daca clientul are o pozitie incomoda, deci nu exista un pat de masaj profesionist, este posibil ca acest tip de tratament sa nu fie eficient.

La fel in cosmetica, toate clientele recunosc ca in primul rand au fost sau nu relaxate la un salon, si unde ar putea sa fie mai bine decat pe un pat cosmetic de calitate, reglabil, cu spatar pentru a regla pozitia capului in aplicarea tratamentelor faciale, din materiale foarte bune pentru confortul intregului corp.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply