Piesa de baza – display Iphone

Piesa de baza – display Iphone
Ne intrebam de ce mereu display-ul este atat de important. Este piesa de baza. Este prima piesa pe site-urile care ofera piese iPhone .

Cum sa nu fie piesa cea mai importanta? Este de fapt afisajul, pentru cei care nu cunosc termenul de origine englezeasca. Display inseamna afisaj. Ce ofera iPhone-ul dumneavoastra? O afisare extrem de buna prin calitatile ecranului. Care sunt principalele calitati ale display-ului? Rezolutia, densitatea pixelilor, se masoara in pixeli per inch.

Datele despre rezolutie sunt furnizate pentru fiecare display oferit. Trebuie sa cunoasteti aspectele importante referitoare la cifre, pentru a achizitiona o astfel de piesa.

Producatorii se intrec in a oferi cele mai bune display-uri care sa garanteze cea mai buna rezolutie, in principal. Se intrec in cifre, dar de multe ori cifrele nu ii intereseaza pe clienti asa de mult, pentru ca nu cunosc prea bine date tehnice, decat daca un vanzator le explica acest aspect. Clientul este interesat de rezultatul pe care il va constata la achizitionarea iPhone-ului.

Pe langa rezolutie, acuratetea culorilor este un alt aspect foarte important la display, fie LCD sau tehnologia Amoled.

Claritatea afisajului se asigura astfel si prin culorile cat mai naturale.  Se incearca printr-o rezolutie buna, sa fie redate cat mai bine imaginile. Se pot obtine imagini detaliate daca exista mai multi pixeli care pot contribui la recalcularea dimensiunilor imaginilor. Imaginea originala se transfera pe display, prin urmare este dificil de redat perfect, astfel rezolutia este aici cea care determina claritatea imaginii captate.

Ochiul uman, desigur are o percepere diferita de cea a telefonului, dar cati dintre noi nu ne dorim o fotografie cat mai apropiata de imaginea pe care o privim, daca nu exacta. Depinde astfel de caracteristicile afisajului, la care toti producatorii de iPhone se intrec in a oferi, in fiecare zi, noi modele, cu noi performante, dorind nu doar sa suprinda clientii, ci sa realizeze un display modern, dar si functional.

Producatorii Apple au furnizat retina display pentru prima oara in 2011, un afisaj electronic cu densitate mare de pixeli.  Ca tehnica se foloseste o serie de straturi de film pentru a redirectiona lumina inainte de transmiterea catre ochiul utilizatorului. Este o inventie extrem de apreciata, folosita la majoritatea display-urilor pentru ca este performanta si aduce claritate si perfectiune imaginilor.

Nu in ultimul rand display-urile sunt si cu touchscreen, pentru ca functionarea tactila pentru a pune comanda afisajul este cea mai folosita tehnica in prezent. Touchscreen-urile sunt si ele diferite, dar au ca principiu de baza ecranul tactil folosit la aplicatiile de baza, la tot felul de aplicatii de pe iPhone.

Fiind piesa de baza, display-ul iPhone-ului dumneavoastra trebuie sa fie corect utilizat, intretinut, reparat in cazul defectarii, protejat cu oricare dintre produsele de protectie, inlocuit daca este cazul cu un display de calitate asemanatoare cu cea a piesei originale pentru a garanta o folosire a iPhone-ului adecvata, pentru a creste valoarea tipului de telefon la care un pasionat de telefonie mobila viseaza sa il achizitioneze din momentul in care a aflat despre performantele sale.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply