Greseli ce trebuie evitate in optimizarea SEO

Greseli ce trebuie evitate in optimizarea SEOMotorul de cautare devin pe zi ce trece tot mai cautate pentru ca sunt sursa din care cei mai multi dintre noi ne informam.

In momentul in care va hotarati sa incepeti o campanie de SEO pentru o afacere este recomandat sa luati in calcul o serie de elemente foarte importante in asa fel incat rezultatele sa va avantajeze si sa fie de durata.

In cazul in care nu aveti experienta pot sa isi faca aparitia mai multe greseli. Va prezentam cateva informatii gasite intr-un articol de pe un site de optimizare SEO Braila.

Multi webmasteri inca mai lucreaza dupa urmatorul sistem: sacrifica experienta utilzatorului si tot ce presupune asta pentru rezultate optime in SERP.

Acest lucru este condamnat de moatoarele de cautare care ne avertizeaza tot timpul despre impactul negativ pe care acest mod de gandire il are. In plus algoritmul Panda afecteaza toate site-urile care au o experiennta nu tocmai buna pentru utilizator.

Designul se gandeste tinand cont si de dorintele userilor si motoarele de cautare vor veni pe locul doi in cazul acesta. Interfata site-ului se testeaza prin contact direct cu potentialii utilizatori pentru a afla ce anume isi doresc acestia.

Tineti cont de modul de incarcare a paginilor.  Nu toate conexiunile la internet sunt foarte bune si se recomada sa evitati sa utilizati Flash si imaginile sau animatiile unde este cazul si puteti sa folositi mai mult text.

In mometul in care site-ul are un timp de incarcare mare se pierd vizitatorii. Nu e nevoie sa sacrificati elementele care tin de multimedia dar ar trebui sa puneti accent pe viteza de incarcare a site-ului.

De asemenea trebuie sa fiti atenti si la ce hosting veti alege. Nu e cazul sa faceti compromisuri pentru ca degeaba aveti o conexiune buna la internet daca veti avea de aface cu o pagina web care se incarca greu din cauza unui hosting de calitate foarte slaba.

Nu ignorati retelele de socializare. Nu toti suntem fani ai acestor retele si chiar daca nu ne plac trebuie sa recunoastem ca este foarte importanta activitatea pe retelele sociale si chiar conteaza in special pentru ca motoarele de cautare utilizeaza retelele sociale ca si parte a algoritmului de pozitioare.

Desi nu sunt inca tot atat de importante cum sunt si linkurile, semnalele sociale se evidentiaza prin faptul ca sunt vazute drept un semn de incredere.

Un avantaj este sa invatati cum se utilizeaza retelele sociale in favoarea propriului site deoarece inseamna mai mult decat simpla plasare a butoanelor pentru share pe site. Sunt strategii complexe pentru a ramane in legatura cu audienta spre care va adresati si cu potentialii clienti.

Nu  faceti continut fara valoare. Se insista pe continut original si care sa reziste la proba timpului dar si care sa treaca de testele efectuate de motoarele de cautare.

Investirea in contiut de calitate va va  aduce o serie de avantaje si in mod sigur veti gasi oamei talentati din mai multe domenii care sa creeze continut de foarte buna calitate. Acest lucru va va diferentia de concurenta si de continutul acesteia.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply