Ce avantaje are iPhone 7?

Ce avantaje are iPhone 7?
Designul general al iPhone 7 este similar cu cel al iPhone-ului 6S, dar introduce noi optiuni de culoare (negru mat si jet negru), rezistenta la apa si praf, un nou buton capacitiv, static si elimina mufa de 3,5 mm pentru casti. Hardware-ul intern al dispozitivului a primit, de asemenea, upgrade-uri, inclusiv un sistem eco-quad-core pe cip cu performante imbunatatite ale sistemelor si graficelor, precum si camere de 12 megapixeli imbunatatite, cu stabilizare optica a imaginii pe toate modelele si un obiectiv teleobiectiv suplimentar pe iPhone 7 Plus pentru a oferi capabilitati de zoom imbunatatite.

Receptia iPhone 7 a fost amestecata. Desi recenzentii au remarcat imbunatatirile aduse camerei foto, in special camerei din spate dubla a modelului Plus, au declarat ca iPhone 7 nu a facut schimbari semnificative in ceea ce priveste afisarea sau construirea de calitate, in cazul in care smartphone-urile concurente au depasit calitatea iPhone 7.

Multe recenzii au subliniat eliminarea controversata a mufei de 3,5 mm pentru casti; unii critici au sustinut ca schimbarea a fost menita sa sustina licentierea conectorului proprietar de fulger si vanzarile de produse de la Apple pentru casti fara fir si a pus la indoiala efectele schimbarii asupra calitatii audio. Apple a fost, de asemenea, batjocorit de criticii pentru afirmatia lui Phil Schiller ca o astfel de schimbare drastica necesita “curaj”.

IPhone 7 a fost subiectul mai multor probleme raportate, in special un zgomot in timpul utilizarii grele a telefoanelor si diferente semnificative de performanta intre variantele dispozitivelor. Apple nu a lansat numere de vanzari pentru iPhone 7, insa mai multi transportatori din S.U.A. au raportat ca au fost foarte solicitati la lansare. Rapoartele ulterioare la sfarsitul anului 2016 au aratat ca Apple a redus productia modelelor datorita vanzarilor “lente” si scaderii cererii, desi cercetarea vanzarilor dupa primul trimestru din 2017 a plasat dispozitivele ca cele mai bine vandute smartphone-uri din lume. Poti gasi aici inlocuire display iPhone 7.

Inainte de anuntul sau oficial, mai multe aspecte ale iPhone 7 au fost zvonuri. Planurile Apple de a scoate mufa de casti de 3,5 mm au primit o atentie semnificativa pentru mass-media. Alte zvonuri au inclus o camera de spate, difuzoare stereo,  o optiune de stocare de 256 gigabyte si o baterie mai mare de 3.100 mAh.

La 29 august 2016, invitatiile la un eveniment de presa la Auditoriul Civic Bill Graham din San Francisco, California, din 7 septembrie 2016, au fost trimise membrilor mass-media, determinand speculatii imediate privind anuntul viitoare al iPhone 7.  IPhone 7 a fost anuntat oficial la acel eveniment, cu pre-comenzi incepand cu 9 septembrie si disponibilitatea generala pe 16 septembrie.

IPhone 7 a fost lansat in 30 de tari noi mai tarziu in septembrie, cu lansari internationale in cursul lunii octombrie si noiembrie 2016. Indonezia a fost ultima tara care a lansat iPhone 7 si 7 Plus, disponibila incepand cu 31 martie 2017, ca urmare a investitiilor de cercetare si dezvoltare ale Apple in tara.

Pe 21 martie 2017, Apple a anuntat un iPhone 7 cu un finisaj de culoare rosie (si frontul alb), ca parte a parteneriatului sau cu Product Red, pentru a evidentia campania de colectare de fonduri pentru SIDA. Acesta a fost lansat pe 24 martie 2017,  dar a fost intrerupt ulterior dupa anuntarea iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X in septembrie 2017.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply