Ofertele pe care sa le ai in vedere la angajarea in industria videochat

Videochatul a luat o amploare deosebita in tara noastra, in ultima perioada. BeYou Studio, alaturi de alte studiouri din capitala sau din tara, si-au facut un renume atat prin calitatea serviciilor oferite, prin aria de acoperire, dar si prin pachetele salariale pe care le ofera operatorilor.

Astfel, un operator videochat la BeYou Studio poate ridica lejer cateva mii de lei lunar, salariile putand depasi lejer doua mii de euro lunar. Bineinteles, nu toata lumea castiga acesti bani.

Aceste sume sunt oarecum la pragul de sus al castigurilor si depinde de mai multi factori pe care operatorii trebuie sa-l ia in calcul. Chiar si asa, este bine sa stii cam care ar fi pachetele salariale pe care le poti negocia in momentul in care te prezinti la un job pentru unul dintre posturile de operatoare videochat de la noi din tara.

Salarii motivante

Primul lucru pe care trebuie sa il iei in calcul este salariul de baza. Sau, daca asa ceva nu exista, atunci trebuie sa stabilesti o grila clara de comisionare, in baza careia iti vei ridica salariul lunar sau saptamanal.

Alti operatori au introdus inclusiv plata la zi, astfel incat tu sa ai controlul absolut al finantelor, fara a mai fi nevoit sa astepti avansul sau sfarsitul de luna, pentru beneficia de drepturile tale salariale.

Acest lucru iti ofera nu doar un control mai bun al finantelor, dar si o imagine mai clara asupra capacitatii tale de munca si al remunerarii. Cel putin in cazul BeYou Studio, aici lucrurile sunt cat se poate de transparente, salariul negociat fiind obligatoriu si cel de pe fluturasul de salariu sau stipulat in contul tau personal.

Bonusuri substantiale

Un alt lucru de care ar trebui sa tii seama este cel legat de bonusuri. Daca in cazul salariului sa spunem ca seful institutiei iti va propune o suma cat mai atragatoare pentru tine, trebuie sa acorzi atentie in egala masura si bonusurilor oferite.

Astfel, unii operatori aleg sa acorde o parte din beneficii sub forma unor bonusuri periodice, pe care operatoarele de la studioul de videochat nu pot decat sa le aprecieze.

Unul dintre aceste bonusuri este oferit chiar la angajare si consta in oferirea unor vouchere valorice pentru achizitia de haine adecvate meseriei. De asemenea, la BeYou Studio vei avea posibilitatea sa beneficiezi de sedinte profesioniste de masaj, de machiaj sau de hair-styling.

Excursii si pachete promotionale

Dincolo de pachetele salariale palpabile, firmele de profil propun angajatilor din companii excursii in zone exclusiviste, menite sa le creasca acestora apetitul pentru munca depusa.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply