Toata gama de piese auto pentru masina ta

Autoturismele au ajuns astazi la indemana oricui. Incepand de la cele de generatie mai veche, pana la cele din generatia moderna, cu senzori si o multime de componente electronice, masinile din ziua de astazi pot fi cumparate cu preturi derizorii, incepand de la cateva sute de euro.

Practic, Romania s-a umplut in momentul de fata de masini mai vechi de 15 ani, cre au sute de mii de km rulati in afara si care sunt aduse de bune in tara noastra.

Acest lucru nu este de condamnat, multi gandindu-se ca o masina care a fost rulata pe autostrazile din Occident mai poate merge cativa ani si pe drumurile explodate de la noi.

Lucrurile nu stau insa chiar asa, multi dintre cei care isi aduc masini din Germania sau din alte tari ale UE trezindu-se in Romania ca trebuie sa investeasca sume colosale in noile lor achizitii.

Astfel, pentru o masina care a costat putin peste o mie de euro in Germania, unii se vad investind mii de euro in schimbarea motorului, in segmentarea acestuia sau in schimbarea cu totul a anumitor kit-uri.

Piese auto sau simple consumabile?

Acesta este si motivul pentru care toti avem nevoie de piese auto de calitate, avand in vedere viteza cu care se strica masinile in ziua de astazi. Caci, daca pana nu demult oricine isi putea repara masina in fata blocului, iar o durata de viata de 20 de ani pentru o masina mica era ceva absolut normal, astazi romanii isi schimba masina o data la trei-patru ani, aproape la fel de des precum telefonul mobil.

Cat despre piese auto, si acestea si-au mai pierdut din calitate, devenind niste simple obiecte consumabile, pe care trebuie sa le schimbam o data la un an sau doi, dupa cum ne este norocul si dupa cat de grijulii suntem cu autoturismul nostru.

Cauta piese auto in magazine specializate

Iar daca am vorbit de piese de calitate, acestea pot fi procurate astazi de la magazinele specializate, pe baza de comanda sau direct din stoc. Important este sa facem o diagnoza corecta a defectului pe care il are autoturismul, iar schimbarea sa fie facuta la un service specializat.

Astfel putem beneficia si de garantia oferita de producator, cu conditia manevrarii autoturismului in parametri normali. Caci, o masina de care tragem intr-una, dorind sa-i supralicitam performantele, nu va avea decat un rezultat: drumuri dese la service si o caruta de bani pe piese auto.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply