Pariurile de valoare

Pariurile de valoarePrintre tipurile de pariuri pe internet online se afla pariurile de  valoare (Value Betting), a caror formula matematica consta in Cota X Estimarea / 100 mai mare decat valoare 1. Astfel, aceste pariuri se aplica in cazul in care consideram ca sansa de a castiga este mai mare fata de cat ne indica cotele.

Cota este oferita de casa de pariuri, iar estimarea este procentul oferit de pariori pentru Victoria gazdelor, victoria oaspetilor sau egal. Pentru a fi Value Betting un pariu, valoarea fractiei trebuie sa fie mai mare decat 1.

In general, pariurile valoroase sunt determinate de predictii in care se pariaza pe revenirea unui jucator sau a unei echipe, motiv pentru care cele mai multe pariuri valoroase se fac dupa ce echipele rivale au pierdut consecutiv. Astfel, un pariu valoros se joaca doar atunci cand o echipa nu se afla intr-o forma forma foarte buna.

Pariorii interesati de astfel de pariuri pe internet online pot cauta site-urile ce prezinta astfel de pariuri valoroase, din punct de vedere obiectiv, ce sunt de un real ajutor pariorilor. In cazul in care valoare formulei acestui tip de pariu este mai mica decat 1, atunci pariul nu este un “Value Betting”.

Daca valoarea depaseste 1, atunci plata medie pentru un dolar este mai mare decat un dolar. Pariurile de valoare permit gasirea celor mai bune cotatii, deoarece situeaza un pariu la o cota mult mai buna fata de sansele reale de castig.

Spre exemplu, Anglia joaca impotriva Rusiei, iar o agentie de pariuri ofera cota de 2.20 pentru Victoria Angliei. Estimarile pariorului ca Anglia va castiga meciul sunt de 50% , ca Rusia va castiga sunt de 20 %, iar ca meciul se va incheia cu egalitate sunt in procent de 30%. Prin aplicarea formulei Value Betting, se va obtine valoarea: 2.20 X 50 / 100 = 1.10. Astfel, reiese ca agentiile de pariuri ofera o cota valoroasa, valoarea acestea fiind de 10%.

In opinia pariorilor profesionisti, pentru a castiga din pariuri sportive pe internet online este important sa gasesti cele mai bune cote, insa estimarea posibilitatilor de castig trebuie sa fie cat mai corecte si obiective, pentru a obtine un bun rezultat. Pentru un pariu valoros nu este neaparata nevoie de o cota mare, astfel incat cota de 1.20 poate fi apreciata ca fiind valoaroasa, daca sunt estimate corect sansele de reusita cu cel putin 84%.

O mare parte a pariorilor pariaza pe echipe, fara sa tina cont de cota pariului respectiv, insa, atunci cand se opteaza pentru pariu valoros, este importanta analizarea cotei respective. Astfel, este recomandata analizarea cotelor mici, sub 1.30-1.40, cat si evolutia cotelor, fiind obligatoriu sa existe cote de la mai multe case de pariuri online. De asemenea, cotele live reprezinta de multe ori pariuri valoroase.

Alaturi de pariurile valoroase, pasionatii de pariuri live pe net pot afla mai multe informatii despre alte tipuri de pariuri, precum pariurile sigure sau pariurile cu handicap asiatic, pe site-ul www.pariuripeinternet.com. Din fericire, gama variata de pariuri cresc sansele de reusita de care se pot bucura pariorii.

Alte stiri actuale :

1. EXCLUSIV / Kostovski a semnat cu Dinamo!
2. Pariul pe online l-a făcut miliardar pe şeful Naspers
3. Fanatik.ro îţi spune ce ai putea sa pariezi la Dortmund – Werder
4. Fotbal/ Dupa ce a pierdut toate amicalele din Vestul Tarii, Sport Club a remizat, 2-2, cu maghiarii de la Debrecen
5. Gala de MMA cu final neasteptat! Un fan din tribuna a intrat in ring si A STERS PE JOS cu favoritul publicului

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply