Salile de bingo online

Salile de bingo onlinePersoanele interesate de pariuri si de jocuri online se pot bucura de posibilitatea de a juca bingo online, din confortul propriei locuinte, fara sa fie nevoie sa piarda timp pentru a cumpara biletele sau pentru a astepta extragerea.

Astfel, un bilet pentru un joc bingo online este cuprins intre 0.2 si 0.3 dolari, iar numarul de bilete ce poate fi jucat este de minim 5, iar daca se ofera un bonus si un carton este de 6.

In ceea ce priveste castigarea la jocurile de bingo online, castigurile variaza in functie de numarul total de cartonase care s-au vandut la jocul respectiv. Astfel, cu cat numarul biletelor vandute este mai mare, scade sansa de a castiga in functie de numarul acestora. Din fericire, site-ul de pariuri sportive online www.pariuri-x.ro ofera biletul zilei champions league si cele mai bune strategii de joc pentru bingo si alte informatii despre acest joc.

In situatia in care sunteti castigatori, retragerea sumelor de bani se poate face fie prin transfer bancar, fie prin virarea banilor direct pe card de credit, aceasta fiind cea mai buna metoda de retragere indicata. Suma minima ce poate fi depusa este de 10 dolari, iar majoritatea salilor de bingo online ofera un depozit de 400 %, motiv pentru care este indicat ca primul depozit sa fie cu o valoare mai mare.

Din fericire pentru cei interesati sa joace bingo online, exista sali de bingo online cu interfata in limba romana, acestea fiind Bingo.com si Unibet Bingo.

Aceasta din urma face parte din grupul Unibet International Ltd ce ofera peste 25 de camere de joc, cu peste o mie de membri online.

Persoanele care aleg sa joace la Unibet Bingo pot beneficia si de un bonus in valoare de 25 de euro, acest site oferind si posibilitatea de a va buucra de pariuri sportive, casino sau poker. Spre deosebire de Unibet Bingo, site-ul Bingo.com se indreapta doar catre jucatorii de bingo online.

Persoanele care joaca la Bingo.com cu minin 25 de lire sterline la orice tip de joc bingo, vor beneficia de un bonus de 50 de lire sterline. In ceea ce priveste modalitatile de joc, majoritatea jucatorilor considera ca jocurile de bingo sunt de noroc, insa, cu toate acestea, exista si persoane care cred ca pot fi  influentate sansele de castig.


Pentru a urma o strategie de joc, se considera ca numarul de cifre pare si impare sa fie echilibrat, asemeni numarului de cifre mici si cifre mari, iar odata cu cresterea extragerilor, rezultatele sunt apropiate de numarul mediu. Astfel, daca un joc de bingo are 75 de numere, numarul mediu este 38.

Conform studiului efectuat de matematicianul Joseph Grandville, bingo nu este neaparat un joc de noroc, iar regulile matematice de descoperire a numerelor castigatoare sunt demne de luat in seama. Astfel, daca se tine cont de regulile sale, mentionate pe site-ul www.pariuri-x.ro, nu se poate cunoaste cu certitudine ca veti fi castigatori, insa cu siguranta va puteti afla mult mai aproape de a fi castigatori.

Jocurile de bingo online reprezinta una dintre atractiile persoanelor pasionate de jocurile de noroc, care doresc sa isi incerce norocul si sa beneficieze de bonusurile oferite de site-urile ce permit posibilitatea de a juca bingo online.


Alte stiri actuale :

1. Sport.ro a fost, joi, cel mai citit site din online-ul românesc
2. După minunea de la Tel AVIV, miracolul de la Braga
3. Învins în Supercupa Europei, Mourinho face scandal! Replica lui Guardiola
4. Alexandru Ciucur, «sfântul» Pandurilor la Braga, CRESCUT la APROZAR!
5. “Steaua se lupta pentru locul 2! Fotbalul ne rezerva surprize MARI!”

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply