Puteti spune ca reparatiile Samsung sunt pentru linistea dumneavoastra?

Puteti spune ca reparatiile Samsung sunt pentru linistea dumneavoastra?Samsung este o companie care si-a creat un renume de-a lungul timpului, ajungand astazi sa fie una din primele companii in domeniu electronicii si telecomunicatiilor. Cand zici Samsung zici calitate, design, spectaculozitate, practic intr-un cuvant perfectiune.

S-a ajuns aici in urma a multor ani de cercetare si de munca a specialistilor companiei care acum are sedii aproape peste tot in lume. Nu trebuie decat sa ne uitam in jurul nostru prin casa si vom da cu ochii de cel putin un produs Samsung. Fie ca este un televizor, un aparat electrocasnic sau un dispozitiv GSM, acest brand il gasim aproape in fiecare locuinta.

O categorie aparte o reprezinta dispozitivele GSM acestea fiind folosite de un numar tot mai mare de utilizatori. Tabletele fac parte din aceste dispozitive si aproape ca au devenit nelipsite pentru generatiile mai tinere si nu numai. Cele mai multe probleme ale tabletelor apar de regula la ecranul acestora.

Ecranul se poate sparge in cazul scaparii pe jos, de asemenea zgarieturile pot fi cauzate de o utilizare intensa a tabletei si totodata de frecarea cu alte obiecte contondente la transportarea acesteia. O alta problema destul de intalnita este defectarea ecranului touchscreen care necesita o diagnosticare de catre personalul calificat care sa asigure in mod special reparatia acestuia si totodata functionarea tabletei in conditii normale.

Desi ecranul tabletei Samsung pare a fi o singura componenta, de fapt acesta este alcatuit din doua parti. Primul este ecranul de sticla, iar sub acesta se afla ecranul LCD care afiseaza imaginea. Daca ati scapat tableta si aceasta porneste, dar display-ul are linii dintr-o parte in alta, este inchis la culoare sau este pixelat, cel mai probabil ecranul LCD este spart. Specialistii care presteaza reparatii Samsung vor rezolva problema fara mari probleme.

O alta problema des intalnita de posesorii de tablete Samsung este cauzata de contactul cu apa. Practic simptomele nu sunt mereu imediate, deoarece apa patrunsa in interior face ca piesele componente sa rugineasca si astfel tableta nu va mai functiona la parametrii optimi, iar in cazul in care apa ajunge pana la baterie, atunci riscul este mult mai mare acela ca tableta sa fie stricata definitiv. In aceasta situatie este indicat ca imediat sa stingeti tableta si sa scoti bateria.

O alta problema care este comuna la tablete in general, nu numai la cele Samsung, este reprezentata de durata de viata a bateriei. Daca aceasta este reincarcata extrem de des sau tinuta foarte mult in priza, se va deteriora mult mai repede. Daca observati ca bateria tabletei nu mai are o buna autonomie este bine sa veniti la service Samsung.

Acelasi lucru trebuie sa il faceti si daca tableta necesita sa fie conectata la priza in permanenta, nu se mai incarca sau pierde din datele stocate. De cele mai multe ori tabletele contin multe informatii personale care sunt importante pentru utilizatorul sau deci va trebui sa devina o prioritate recuperarea datelor care sunt stocate pe aceasta. In general, recuperarea acestor date este gratuita si se realizeaza foarte usor.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply