Trendul productiei aparatelor de aer conditionat

Trendul productiei aparatelor de aer conditionatAparatul de aer conditionat se regaseste intre primele trei cele mai importante si necesare dispozitive electrocasnice pe care orice familie sau institutie trebuie sa le aiba in dotare.

Calitatea aerului respirat intr-o incinta locuita, sau folosita pentru lucru in general, trebuie sa atinga parametrii confortabili legati de valoarea temperaturii si a umiditatii.

Este aproape imposibil, daca nu chiar nesanatos, sa locuiesti continuu sau sa muncesti cel putin 8 ore pe zi, intr-un spatiu cu o valoare ridicata a umiditatii peste care se poate suprapune si o temperatura greu de suportat.

Asadar, pentru toate aceste motive, suficiente credem noi, industria care produce aparatura de aer conditionat isi va sustine continuu trendul crescator, mai ales ca cerintele sunt tot mai presante, lucru expus de studiile demografice care arata o continua dezvoltare a oraselor in intreaga lume.

Este suficient sa privim in jurul propriului oras in care locuim si sa observam expansiunea continua a zonelor rezidentiale, care fara indoiala au nevoie de cel putin un aparat de aer conditionat nou.

Adaptarea stilului de productie si in special abordarea studiului unor noi prototipuri de aparate de aer conditionat au condus deja la realizarea celui mai performant tip de sistem de climatizare care exista in prezent. Este vorba despre folosirea noilor tehnologii cu compresoare de tip inverter cu ajutorul carora noile echipamente de aer conditionat, indiferent de capacitatile acestora, aduc o reducere de cel putin 30 de procente pentru energia electrica necesara producerii aerului climatizat, fie el rece sau cald atunci cand vremea se strica abrupt.

Cu alte cuvinte, am asistat in ultimii cativa ani la mutarea aproape completa catre producerea de aparate de aer conditionat inverter, in detrimentul celor deja consacrate cu motor actionat prin curent alternativ. Desigur primul aspect pe care consumatorul il va observa este pretul acestor noi modele de aparate. Este vorba despre o crestere care poate varia in functie de model si marca intre 25 si poate chiar 40 de procente in plus, lucru care nu este in acest moment pe placul consumatorilor obisnuiti.

Pentru a avea cele mai bune avantajele tale cand alegi  o firma de aer conditionat,  www.topaerconditionat.ro are 9 ani de experienta in domeniu, acreditari de instalare si garantie pentru toate marcile vandute, consultanta specializata gratuita, servicii de calitate, promptitudine la solicitari, preturi pentru toate buzunarele, modalitati de plata diversificate.

Cu toate acestea socul pretului mai mare platit va putea fi depasit mergand pe ideea ca economia ulteriora se va resimti in mod cert si ca daca ne gandim la faptul ca nu vom mai inchide aparatul de aer conditionat pentru ca vrem sa facem economie, atunci efortul este justificat. Practic avem de castigat in mod direct si pentru confortul nostru pentru ca un aparat de climatizare de tip inverter odata pornit poate sa functioneze multe ore la rand, fara a resimti atat de acut costul energiei electrice.

O familie cu venituri medii ar putea instala cel putin o data la 2 ani un astfel de aparat de aer conditionat inverter, dedicat ca putere si amplasare pentru o anumita incapere, pentru ca in cursul a cel mult 5 ani sa poata climatiza corespunzator un locuinta cu 3 camere.

Faptul ca pretul ne obliga oarecum sa abordam un montaj in etape trebuie considerat de bun augur pentru ca in acest mod putem observa cum se vor acomoda membrii familiei in legatura cu aceasta schimbare. Este foarte posibil ca dupa instalarea in living a unui sistem de climatizare, unii dintre dumneavoastra sa constate ca nu ar suporta montajul unui astfel de aparat si in dormitor, fiindu-le suficienta minima conditioanare a spatiului pentru dormit prin scurgerea indirecta a aerului climatizat in spatiul comun.

Concluzia asadar este suficient de clara in legatura cu trendul productiei de aparate de aer conditionat inverter si fara sa avem alte optiuni vom avea de ales dintre cele mai moderne si mai ales economice aparate de climatizare pe care producatorii le propun spre cumparare. Categoric ca vom avea de castigat in timp si in mod special vom putea convietui intr-un echilibru rezonabil cu mediul inconjurator incercand sa-l afectam cat mai putin.

Alte stiri actuale :

1. Lucrezi la calculator si ai aer conditionat? Ce boala te paste
2. Aer conditionat in casa. Da sau ba?
3. Aer condiţionat pentru văcuţele de la o fermă din Galaţi
4. Dupa cateva zile de canicula, RATT mareste portia de aer conditionat din mijloacele de transport
5. Aerul condiţionat: 4 avantaje şi 4 dezavantaje. Cum îţi afectează sănătatea?

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply