Alegerea salonului de unghii

Alegerea salonului de unghiiIn momentul in care vine vorba despre imaginea lor, femeile sunt atente la toate detaliile, iar manichiura este unul dintre acestea.

Cele mai multe dintre doamne si domnisoare merg la salon pentru a li se face manichiura, dat fiind faptul ca isi doresc sa obtina cele mai bune rezultate iar manichiura lor sa fie una cu adevarat perfecta.

Exista unele detalii de care acestea trebuie sa tina cont in momentul in care isi aleg salonul, iar in continuare vom vedea care sunt acestea.

Locatia

Fara doar si poate, locatia ese un factor important in ceea ce priveste alegerea unui salon de unghii, iar majoritatea femeilor isi doresc sa gaseasca un salon cat mai aproape de casa, in cartierul in care locuiesc. Nu este tocmai placut sa strabata un oras precum capitala sau precum Clujul, doar pentru a ajunge la salonul de manichiura preferat.

Reputatia salonului

In mod evident, reputatia salonului este un alt factor important de luat in considerare atunci cand vine vorba despre alegerea unui salon pentru unghii. De exemplu, in fiecare oras exista foarte multe manichiuriste bune, insa unele dintre acestea isi desfasoara activitatea intr-un salon nu tocmai renumit.

Cu siguranta, femeile isi indreapta atentia spre saloanele care au o reputatie buna in oras, asa ca trebuie luat in considerare acest factor, pentru ca fie vorba intre noi, si aceasta reputatie s-a castigat in timp, datorita serviciilor prestate.

Reputatia manichiuristei/manichiuristelor

Fiecare manichiurista are o reputatie. De regula, femeile aleg sa isi indrepte atentia spre acele manichiuriste care au o experienta vasta in acest domeniu de activitate. De la utilizarea unor bituri freza profesionale si pana la utilizarea tuturor echipamentelor profesionale, si folosirea produselor consumabile de cea mai buna calitate, manichiuristele profesioniste folosesc tot ceea ce este mai bun.

In schimb, manichiuristele care nu sunt tocmai experimentate cel mai probabil nu vor folosi bituri profesionale freza si nici cele mai scumpe si mai de calitate produse, mai ales daca nu sunt angajate ale salonului, ci au doar inchiriat post de lucru.

Pret

In mod evident, pretul este un alt factor important pe care fiecare femeie il ia in considerare atunci cand isi alege salonul de manichiura. Aici nu ne referim doar la costurile constructiei cu gel a unghiilor, ci si la costurile intretinerii.

Aceste costuri difera de la salon la salon si de la manichiurista la manichiurista, in functie de reputatia salonului, reputatia manichiuristei, calitatea materialelor si a produselor utilizate, si calitatea serviciului prestat.

Dat fiind faptul ca manichiura are o importanta majora, este considerata cartea de vizita a unei femei, este lesne de inteles ca doamnele si domnisoarele ar trebui sa puna mare pret pe calitatea unghiilor.

Ce se intampla daca se rup unghiile?

Au existat atat de multe cazuri pana acum ale femeilor carora pur si simplu la cateva ore sau cateva zile li s-au rupt unghiile facute la salon, in ciuda faptului ca nu au pus presiune pe ele, nu le-au lovit, nu au facut absolut nimic.

In aceste conditii, este lesne de inteles ca fiecare femeie doreste sa afle cum se poate proceda daca li se va rupe o unghie, sau daca se vor rupe mai multe. Unele saloane asigura “reparatia” gratuit, alte saloane nu repara unghiile decat contra cost. Acesta insa este un factor important, si trebuie analizat cu mare atentie.

Asadar, exista mai multi factori pe care fiecare femeie trebuie sa ii aiba in vedere in momentul in care se gandeste sa aleaga un salon pentru a merge in permanenta la manichiura. Serviciile si produsele de calitate au preturi mai mari, dar cu siguranta isi merita banii pana la ultimul leu.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply