Beneficiile inchirierii aparaturii unui restaurant

In cazul in care va pregatiti pentru a deschide un nou restaurant, trebuie sa luati in considerare daca este sau nu reantabil sa inchiriati o parte din echipamentul pentru bucataria comerciala. Poate ca pentru uz personal nu este tocmai de bun gust sa inchiriezi un aragaz sau o masina de spalat vase, insa pentru bucataria unui restaurant altfel stau lucrurile.

Cand echipam o astfel de bucatarie este important sa ne amintim ca aparatele pe care le alegem vor fi supuse la o uzura mult mai mare decat cele dintr-o bucatarie medie de acasa. Adunand costurile de reparatii si timpul necesar pentru a rezolva eventualele probleme, uneori este mai bine sa inchiriezi echipament, mai degraba decat sa-l cumperi.

In acest caz, leasingul poate salva o multime de bani de start-up si ofera si mult mai multe garantii.
Prin urmare, in loc sa platiti mii de dolari pentru o masina de spalat vase profesionala, ai putea folosi acesti bani pentru prima ta comanda la o mancare comandata de un client sau pentru plata salariilor propriilor angajati.

Pe de alta parte, trebuie sa aveti in vedere si faptul ca unele dintre echipamentele de care aveti nevoie le puteti inchiria chiar pe gratis.

Aceasta se poate intampla in cazul in care deja folositi produsele unei anumite companii, cum ar fi detergentii pentru spalat vase ori cafeaua. Acelasi lucru se poate intampla cu racitoarele cu roti cauciuc pentru sucuri sau pentru bere, in cazul in care aveti un contract ferm cu un distribuitor de bauturi.

Un alt avantaj al inchirierii este faptul ca nu va trebui sa platiti pentru reparatii, in cazul in care echipamentele se defecteaza. De asemenea, acestea sunt usor de upgradat. Spre exemplu, atunci cand contractul de inchiriere a expirat, puteti cere un model mai nou al echipamentelor, la semnarea unui contract nou.

Mai trebuie mentionat ca pentru unele piese dintr-un restaurant este mai avantajos sa le inchiriezi decat sa le cumperi, intrucat durata scurta de viata face neprofitabila cumpararea altora noi. In aceasta cetegorie s-ar putea incadra masinile de facut gheata, spalatoarele de vase, expresoarele de cafea sau racitoarele.

Alte elemente care sunt pretabile pentru inchiriere sunt fetele de masa, uniformele personalului, covorasele sau prosoapele de bucatarie.

Aceste obiecte se murdaresc foarte usor si foarte des si foarte rapid intr-un iar externalizarea serviciului de curatatorie si intretinere catre o alta companie ar putea fi chiar mai ieftina decat sa platesti propriii angajati sa se ocupe de ele.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply