Cum sa economisiti cu o farmacie online?

Cum sa economisiti cu o farmacie onlineDe-a lungul si de-a latul mediului web, mai gata ca ciupercile dupa ploaie, au rasarit o sumedenie de afaceri, unele profitabile, altele nu.

Si printre toate acestea, o farmacie online se afla intr-o pozitie de onoare, intrucat mai toti sunt in cautare de un medicament, de un produs cosmetic sau de o solutie naturista pentru vreo afectiune diagnosticata sau necunoscuta.

Insa inainte de a va decide sa cumparati ceva de pe internet, va intrebati daca o farmacie online va convine. Si avand in prim plan latura financiara, va intrebati cum puteti economisi prin achizitionarea online.

Dupa un research amanuntit in mediul cu peste doua miliarde de utilizatori, am descoperit ca nu e totul roz, in sensul ca nu fiecare farmacie online ofera ceea ce promite. Si in plus, nu toate preturile sunt compatibile cu bugetul de criza a majoritatii romanilor.

La mare cautare sunt produsele destinate intretinerii corporale, ca de exemplu produsele cosmetice sau de igiena, daca se poate naturale si la preturi de producator. O alta categorie sunt suplimentele alimentare recomandate pentru prevenirea sau in tratamentul adjuvant al afectiunilor digestive, cardiovasculare sau de nutritie.

Pentru a face diferenta intre un portal de ocazie si unul gestionat de catre profesionisti, cautati informatii amanunite in legatura cu produsele farmaceutice comercializate. Cu cat mai multe, cu atat mai bine si daca se poate sa includa scurte descrieri ale produselor vizate, insotite de imagini relevante si de pretul recomandat. Verificati daca vitrina virtuala este actualizata, sa zicem saptamanal, ceea ce va dovedi rulajul de produse farmaceutice, cosmetice, suplimente alimentare sau medicamente.

Verificati de asemeni daca aveti acces la un farmacist online, cara sa fie in masura sa va indrume catre produsul sau categoria de produse de care aveti nevoie. Este important sa aveti habar de efectele colaterale ale unor medicamente sau suplimente alimentare, care desi nu se elibereaza pe baza de reteta, nu inseamna ca se pot administra oricum, oriunde si de catre oricine. Intr-o farmacie online respectabila, toate aceste lucruri va stau la dispozitie, putandu-le accesa in mod gratuit, la orice ora din zi si din noapte.

Trebuie sa acordati mare atentie si la procedura de achizitie, precum si la taxele de transport sau la drepturile voastre in calitate de cumparatori. Cautati sa beneficiati daca se poate, de ofertele saptamanale sau de pachetele promotionale la anumite categorii de produse. Daca intruniti o serie de conditii, trebuie sa stiti ca puteti beneficia de transport gratuit sau de achizitionarea a doua produse la pret de unul singur, etc.

Propunerile firmelor farmaceutice sunt multe, insa nu toate sunt si reale. Multe nu detin produsele pe stoc, iar in momentul in care efectuati o comanda, pretul este posibil sa difere de cel afisat. Insa diferenta nu este niciodata in minus.

Pentru a va scuti de research si de pierderea timpului in cautarea celor mai bune oferte in ce priveste domeniul farmaceutic, va impartasesc concluzia la care am ajuns dupa ore de studiu. Am ales magazinul virtual Webfarm, o farmacie online Romania care corespunde necesitatilor reale ale fiecaruia dintre voi:

  • transport gratuit pentru domiciliatii in Cluj-Napoca, daca suma de plata depaseste 30 de ron;
  • transport gratuit oriunde in tara, pentru comenzile ce depasesc 300 lei;
  • livrare in decurs de 3 zile lucratoare, o data completat formularul de comanda.

Daca sunteti in cautarea unor produse destinate sanatatii voastre sau a celor mai renumiti producatori autohtoni si straini,  o farmacie online  va ajuta sa va rezolvati orice problema de natura medicala si nu numai.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to “Cum sa economisiti cu o farmacie online?”

  1. Buna ziua! Aveti extraordinar de multa dreptate! eu am aceasta farmacie, si anume Farm. Rodica si este foarte convenabil atat pentru mine cat si pentru client. o zi buna !

Leave a Reply