Defectiuni frecvente iPhone 6s

Defectiuni frecvente iPhone 6s
Majoritatea celor care intentioneaza sa isi cumpere un smartphone, isi indreapta in prima faza atentia spre dispozitivele iPhone, fabricate de catre renumitul brand american Apple.

Cele mai noi dispozitive ale brandului au preturi destul de mari, asa ca multe persoane renunta la ideea de a-si alege ultimele modele, asa ca fie opteaza pentru un model mai vechi precum iPhone 6s, fie isi indreapta atentia spre un model de-al altui producator.

Daca tot am adus in discutie dispozitivele iPhone 6s, trebuie facuta precizarea ca acestea dispun de specificatii tehnice foarte bune si pot sa reprezinte cea mai buna solutie pentru cei care isi doresc un smartphone performant la un pret bun.

Aceste dispozitive insa, se comporta exemplar dar au existat odata cu trecerea timpului situatii in care utilizatorii au fost nemultumiti de modul de functionare al telefoanelor.

Au existat dispozitive iPhone 6s care de la un anumit moment dat au inceput sa se blocheze in timpul utilizarii. De multe ori, un simplu restart al telefonului sau un restart fortat a fost suficient pentru remedierea problemelor. Au existat insa si situatii in care s-a impus resetarea telefonului pentru ca acesta sa revina la setarile din fabricatie, sau au fost situatii in care telefoanele au ajuns in service pentru reinstalarea sistemului de operare.

Alte dispozitive au ajuns in service pentru ca se descarcau foarte rapid, iar utilizatorii si-au dorit sa vada care este adevaratul motiv pentru care ele se descarca atat de rapid, din moment ce au incercat toate trucurile de economisire a energiei, iar telefoanele se descarcau la fel de rapid.

Deasemenea, au existat situatii in care dispozitivele iPhone 6s au ajuns pe mana specialistilor de la service din cauza faptului ca au avut nevoie de inlocuirea display-ului. Se stie faptul ca un display iPhone 6s, la fel ca orice alt display pentru smartphone este foarte sensibil, iar in urma primului impact se poate sparge.

Aici intervine si neglijenta utilizatorilor, pentru ca daca acestia si-ar fi aplicat un geam de protectie din sticla pe ecran, deja situatia ar fi fost alta, pentru ca in urma impactului cel mai probabil s-ar fi crapat geamul de protectie din sticla, insa display-ul telefonului ar fi ramas intact.

Deasemenea, o husa iPhone 6s ar fi fost mai mult decat utila, pentru ca si aceasta ar fi reusit sa protejeze foarte bine telefonul, iar astfel nu s-ar mai fi ajuns in aceasta situatie neplacuta.

Atunci cand telefoanele sufera un impact foarte puternic, in 99% dintre cazuri, nu este nevoie doar de inlocuirea display-ului, ci se impune si inlocuirea touchscreen-ului.

Exista terminale iPhone 6s care ajung in service pentru a fi decodate, ele fiind blocate intr-o anumita retea, insa aici nu discutam despre o problema serioasa.

Asadar, acestea sunt cateva exemple de situatii in care dispozitivele iPhone 6s ajung intr-un service gsm. Exista dupa cum se poate vedea si situatii in care utilizatorii nu au nici o vina pentru producerea acestor defectiuni amintite in articol, dar exista si situatii in care acestia sunt vinovati pentru defectiunea produsa.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply