Despre fose septice si solutiile speciale pentru fose

In ceea ce priveste costul de pompare a unei iesiri din evacuare, lucru pe care trebuie aveti in minte este faptul ca este mai usor pentru un sofer de masina deĀ  pompare sa localizeze si sa acceseze rezervorul cel mai putin costisitor.

Merita sa incercati sa abordati aceste problemeĀ  prima oara cand rezervorul dvs. este pompat, deoarece acest lucru va contribui la mentinerea costurilor viitoare. Noi iti recomandam vidanja Bucuresti atunci cand esti din capitala.

Cel mai important lucru pe care il puteti face pentru a va mentine sistemul de evacuare a apelor reziduale bine intretinut este ca pomparea sa se faca in mod regulat.

Un rezervor invechit sau infundat este cauza principala a numeroaselor probleme ale sistemului de evacuare a gazelor. Acestea pot fi prevenite prin vizitarea periodica a pompelor.

Ce trebuie sa stiti despre solutiile septice de la Cesspool

In tratarea apelor uzate la fata locului, “cisterna” se refera la o metoda mai veche de eliminare, care nu este folosita in mod obisnuit in prezent. Cele mai multe municipalitati sau agentii de guvernare nu vor permite astfel de tipuri de sisteme. Cu toate acestea, exista inca locuri pentru anumite proprietati pentru eliminarea apelor reziduale.

Locurile pentru gunoaie sunt, de asemenea, adesea cunoscute ca bazine de lesiere. Aceste gropi sunt captusite cu beton, ciment, piatra, caramida sau alte materiale.

Aceste materiale sunt de obicei perforate pentru a permite apelor uzate sa se scurga treptat in solurile inconjuratoare. Apa uzata se varsa in cisterna si este stocata temporar acolo. De-a lungul timpului, apa se infiltreaza prin peretii perforati ai fosei si in soluri.

Anterior, cisternele au fost complet sisteme independente. Ele nu erau componente ale sistemelor septice, ele erau chiar sisteme septice. Groapa a servit ca rezervor septic, in timp ce solurile din jurul ei au actionat drept camp de drenaj.

Asa cum va puteti astepta, acest sistem nu este ideal. Cu rezervoarele septice standard, asa cum exista astazi, exista posibilitatea ca apa uzata sa se separe in componentele sale distincte: solide, uleiuri si ape uzate de afluenti.

Apa reziduala nu este curata sau purificata. Aceasta apa poate curge apoi din rezervor si in solurile campului de drenaj. Acolo, solurile o vor filtra in mod natural, astfel incat sa nu dauneze surselor de apa subterana sau ecosistemelor din apropiere.

Exista mai putine oportunitati pentru separarea si filtrarea componentelor apelor uzate, precum si a posibilitatilor de scurgere a apelor reziduale brute in soluri. Aceasta configuratie creste riscul de contaminare.

De fapt, apa aproape intotdeauna contamineaza in cele din urma solurile inconjuratoare. Poate provoca ingrijorari legate de mediu, contaminarea apelor subterane si alte probleme, motiv pentru care nu sunt permise in majoritatea locurilor din intreaga tara.

O groapa de exfiltratii este similara cu un camin in unele moduri. Este un rezervor septic traditional urmat de o groapa in pamant captusita cu zidarie deschisa, zidarie, beton sau alte tipuri comparabile de captuseala. Groapa se umple cu apa reziduala si distribuie apa catre solurile inconjuratoare prin conducta poroasa.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply