Beneficiile utilizării cănilor cu filtru de apă

Ar trebui să începeți să utilizați o cană cu filtru de apă? Este o întrebare pe care probabil v-o tot puneţi, înainte de a cumpăra efectiv una. Sunt mai mulţi factori care intră în joc, unul dintre ei fiind dorința de a îmbunătăți gustul apei de la robinet.

Poate că există și dorința de a trece la cea mai pură și sănătoasă apă de băut posibil – un filtru de apă alcalină vă poate ajuta cu siguranță în acest sens. Dacă doriți să îmbunătățiți atât puritatea, cât și gustul apei de băut, reducerea și eliminarea contaminanților apei sunt esențiale.

Iată câteva dintre principalele motive pentru care ar trebui să începeţi să utilizaţi un ulcior cu filtru de apă chiar acum:

1. Au fost proiectate pentru confort

Cănile cu filtru de apă sunt ușor de utilizat. În plus, acestea au fost concepute pentru utilizarea de zi cu zi. Spre deosebire de alte sisteme de filtrare a apei, cănile cu filtru de apă sunt proiectate pentru confort și ușurință în utilizare. Odată ce apa de băut a fost purificată, o puteți păstra cu ușurință în frigider, fără a fi nevoie să o transferați dintr-un recipient în altul. Mai mult decât atât, unele căni cu filtru de apă – aşa cum sunt cele de la Zero Water – sunt echipate cu indicatori digitali, care vă anunță când este timpul să înlocuiți cartușul filtrului de apă. Fiecare filtru zerowater este prevăzut cu un contor de calitate a apei care vă indică faptul că este timpul să înlocuiți filtrul din ulciorul de apă.

2. Ajută la îmbunătățirea gustului apei de băut

Totuși, asta depinde de gustul personal al fiecărui individ şi de calitatea cartuşului utilizat. Înainte de a cumpăra un cartuș de filtrare a apei, asigurați-vă că faceți mai întâi cercetările necesare.

3. Îndepărtează sau reduc contaminanții apei

Contaminanții sunt de obicei vinovați pentru gustul rău al apei. În cele mai grave cazuri, consumul accidental poate chiar dăuna sănătății. Cele mai frecvente astfel de cazuri apar prin răspândirea unor boli, cum ar fi amebiaza și holera. Alți contaminanți ai apei pot fi fluor, plumb, clor, arsen, fier și chiar urme de produse farmaceutice. Prin utilizarea filtrelor de apă, veți rămâne cu apă curată și dulce.

4. Sunt durabile

A avea propriul sistem de filtrare a apei înseamnă a-ți lua rămas bun de la achiziționarea de apă îmbuteliată. Amintiți-vă: apele îmbuteliate vin de obicei sub formă de plastic de unică folosință, care s-a dovedit științific a fi dăunător planetei. Filtrarea apei și păstrarea acesteia într-o sticlă ecologică ajută la salvarea planetei.

Există dezavantaje în utilizarea ulcioarelor cu filtru de apă?

La fel ca în majoritatea cazurilor, există întotdeauna avantaje și dezavantaje de luat în considerare. De exemplu, chiar și cu toate beneficiile, procesul de filtrare a apei durează mult timp. Apa care circulă prin cartuşul filtrului de apă şi apoi în vasul cu filtru de apă durează aproximativ 5 minute, în funcţie de dimensiunea vasului.

Costurile ar trebui, de asemenea, luate în considerare, deoarece cartușele filtrante de apă trebuie înlocuite în mod regulat. Dacă nu faceți acest lucru, veți avea apă nepurificată și contaminată.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply