Ce parere au utilizatorii in legatura cu Allview?

Este destul de cunoscut faptul ca Allview este cel mai cunoscut brand romanesc in ceea ce priveste atat piata tabletelor cat cea a smartphone-urilor.

Destul de multi useri cauta pareri legate de acest brand, iar noi va vom prezenta unele dintre acestea in legatura cu compania Allview si cu produsele care sunt lansate pe piata de catre acestia. De asemenea, prototipul este astfel conceput incat puteti realiza o  inlocuire display Allview  foarte rapida.

Experienta multor utlizatori a inceput cand Allview a devenit un brand foarte bine cunoscut. Asadar, s-au realizat numeroase teste si s-a constatat faptul ca raportul specificatii/pret este unul foarte bun si corect.

Trebuie observam ca in ultimul timp Allview a evoluat destul de mult, iar in ultima perioada s-a putut observa efortul unei companii de a oferi produse cu numeroase dotari si cu performante incredibile.

Trebuie sa apreciem ca aceasta companie a reusit sa se impuna printre celelalte brand-uri de pe piata de consum. Una dintre cele mai importante miscari a fost reprezentata de catre schimbarea producatorului. Putem spune, mai exact, ca Allview colaboreaza cu Android pentru realizare smartphone-urilor high-end, dar si cu chinezii de la compaia Gionee.

Aceasta companie din China a reusit sa fie foarte cunoscuta pe piata mondiala pentru telefoanele sale extrem de subtiri care prezinta dotari foarte bune. Putem spune ca pe useri i-a bucurat foarte mult sa vada ca inginerii de la Allview incearca sa aduca o astfel de tehnologie pe piata romaneasca.

Initial, prototipurile firmei din Brasov prezentau o serie larga de probleme care erau legate de autonomie sau de conectivitate. Momentan putem spune ca aceste probleme nu mai exista. Smart device-uri precum Allview X1

Extreme sau chiar si Allview X2 Shoul au ajuns sa impresioneze publicul romanesc, oferind o serie de performante foarte bune si un design destul de interesant.

Singurul dezavantaj pe care il are aceasta companie este faptul ca incearca sa incarce telefoanele cu o interfata incomoda de utilizat si, care, de cele mai multe ori, poate scadea destul de mult performanta dispozitivelor.

Pe unii utilizatori i-a bucurat foarte mult cand au aflat ca gama Imperia va rula cu un sistem de operare ce nu poate fi modificat atat demult.

Trebuie sa fiti foarte atenti la telefoanele achizitionate deoarece telefoanele foarte ieftine nu se afla in gama “superioara”. Chiar daca smartphone-urile pot fi considerate ca fiind destul de bune si interesante, tabletele nu au impresionat atat de mult. De asemenea, compania s-a pozitionat foarte bine pe piata cu tabletele ieftine care prezinta GPS.

Allview s-a infiintat in anul 2004 la Brasov. Compania s-a remarcat mai ales pe piata electronicelor, dar abia in anul 2010, Allview a ajuns sa fie cunoscuta de toti romanii. Incepand cu anul 2010, reprezentantii Allview au fost primii care au adus in Romania o tableta sub propriul brand, iar aceeasi preformanta a fost inregistrata in anul 2011 cu primul smart device.

De asemenea, Allview, precum multe alte companii din strainatate, achizitionaeaza smart device-uri produse de catre diferite companii chinezesti peste care adauga sigla proprie. Allview se ocupa, printre altele, si de optimizare sistemului software, dar si de personalizarea acestuia.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply