Cum puteti sa va amenajati propriul depozit acasa

Cum puteti sa va amenajati propriul depozit acasa
Pentru buna optimizare a depozitului de acasa atunci cand aveti o afacere puteti folosi eurocontainere. Va oferim mai multe sfaturi in sensul acesta.

Avand in vedere cei trei factori importanti in depozitare, puteti decide mai bine daca depozitarea la domiciliu este o alegere inteleapta pentru afacerea dvs. Daca considerati ca stocarea in afara amplasamentului ar putea fi o optiune mai buna, exista si diverse modalitati de a aborda acest lucru. Sa exploram pe urmatoarele detalii.

Inchirierea spatiului pentru a va pastra produsele

Depozitarea in afara amplasamentului este o optiune buna pentru produsele de care nu aveti in prezent nevoie. De exemplu, daca vindeti marfuri sezoniere numai in anumite perioade ale anului, depozitarea in afara locului de munca elibereaza un spatiul de acasa atunci cand nu aveti nevoie de elementele respective.

Costurile asociate spatiilor de depozitare vor varia in functie de marimea unitatii, locatia spatiilor de depozitare si alte caracteristici speciale de care aveti nevoie – cum ar fi controlul climatizarii si o unitate de interior / exterior.

In S.U.A., costurile unitare medii de stocare nationale sunt:

  • $ 40- $ 50 pe luna pentru o unitate de 5-pe-5-m
  • $ 75- $ 140 pe luna pentru o unitate de 10-pe-15 m
  • $ 115 – $ 150 pe luna pentru o unitate de 10-pe-15- m controlata de clima
  • $ 95 – 155 dolari pe luna pentru o unitate de 10-de-20-m
  • $ 170 – $ 180 pe luna pentru o unitate controlata de clima de 10-de-20 m
  • $ 225 pe luna pentru o unitate de 20 de m

Unele calcule rapide despre asta

Daca ati inchiriat o unitate de 5 x 5 ft timp de 6 luni, la 45 USD pe luna, comisioanele dvs. anuale de depozitare ar fi de aproximativ 270 de dolari. Daca aveati nevoie de o unitate de 10 x 20 ft controlata de clima timp de 6 luni, la 175 USD pe luna, ati fi uitat la costurile totale de depozitare de aproximativ 1050 USD.

In multe situatii, puteti stoca produse in afara locatiei pentru mai putin de 1000 USD pe an daca aveti nevoie doar sa stocati produse pentru o parte a anului. Aceasta optiune poate fi o modalitate accesibila de a pastra produsele in siguranta in timpul acestor luni in afara sezonului.

Daca nu veti vinde o parte din marfurile dvs. pentru cateva luni consecutive, puteti lua in considerare si inchirierea unei unitati de stocare mobile. Aceasta este o unitate de stocare care este plasata in locatie pentru a o completa si apoi este mutata la unitatea de depozitare sigura a companiei.

In mod tipic, aceste solutii de depozitare variaza in marime de la 10ft x 10ft la 10ft x 30ft si sunt garantate pana la 100.000 $. Costurile de scadere si de livrare variaza de la 500- 700 $, plus $ 5- $ 15 pe zi pentru depozitare.

Matematica: daca ati pastrat in marfa afara locatiei cu una dintre aceste metode de stocare timp de 6 luni (in medie 30 de zile pe luna) la 10 USD pe zi, cu o factura medie de 600 USD si taxa de livrare, va puteti astepta sa cheltuiti aproximativ 2400 USD total.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply