De ce nu rezista Samsung Galaxy S6 Edge prea mult timp incarcat?

De ce nu rezista Samsung Galaxy S6 Edge prea mult timp incarcat?
Samsung este fara indoiala cel mai important producator de pe piata de telefoane mobile, iar acest lucru este firesc, in momentul in care acest brand scoate mereu terminale foarte performante, dar produce si terminale care au performante medii si preturi accesibile oricui.

Daca stam sa discutam despre terminalele care au performante medii ale acestui producator, atunci putem sa amintim modelele din gama Samsung Galaxy J, sau modelele din gama Samsung Galaxy A.

Ei bine, trebuie insa precizat faptul ca sunt utilizatori care atunci cand isi doresc un terminal acestui brand, se orienteaza spre cele mai performante modele, si anume spre cele din gama Samsung Galaxy S.

Aceste terminale au preturi foarte mari pentru oamenii de rand, mai ales cele mai noi modele, insa un model care a aparut pe piata de ceva timp, si anume Samsung Galaxy S6 Edge ar reprezenta o alegere ideala pentru cei care isi doresc un dispozitiv din gama Galaxy S, a celor de la Samsung.

Chiar si aceste telefoane, care au aparut pe piata totusi de ceva timp, au preturi destul de mari, insa trebuie precizat si faptul ca sunt foarte performante, si au un aspect foarte frumos.

Ei bine, pe langa faptul ca aceste dispozitive sunt foarte performante si au preturi mari, dar si un aspect minunat, pot sa intampine si ele anumite probleme, iar una dintre acestea ar fi legata de autonomia bateriei.

Se pare ca din momentul in care au aparut pe piata aceste telefoane, si pana in prezent, o multime de utilizatori s-au plans de faptul ca dispozitivele lor Samsung Galaxy S6 Edge nu rezista prea mult timp incarcate.

Un motiv pentru care bateria terminalului Samsung Galaxy S6 Edge nu rezista prea mult timp incarcata, ar fi acela ca utilizatorul are deschise mai multe aplicatii in acelasi timp. In aceste conditii, cu siguranta cea mai indicata solutie ar fi aceea de a inchide aplicatiile pe care nu le utilizeaza in acele momente, iar astfel se va elibera si memorie, dar se va economisi si energie.

Despre display se stie faptul ca acesta consuma destul de multa energie, asa ca pentru ca bateria terminalului Samsung Galaxy S6 Edge sa reziste cat mai mult timp incarcata, utilizatorii ar trebui sa seteze nivelul de luminozitate al ecranului aproape de minim. Cu cat luminozitatea ecranului este mai inchisa, cu atat se va economisi mai multa energie.

Chiar si folosirea unor teme sau a unor fundaluri pentru display pot sa contribuie decisiv la descarcarea bateriei, asa ca utilizatorii ar trebui sa stie si acest lucru.

Deasemenea, utilizatorii ar trebui ca pentru a prevenii descarcarea rapida a bateriei, sa foloseasca si functia de economisire energie a terminalului.

In conditiile in care toate aceste etape sunt parcurse iar terminalul tot nu rezista mai mult timp incarcat, atunci cu siguranta ar trebui sa ajunga cat mai rapid pe mana specialistilor in reparatii Samsung, pentru o inlocuire acumulator Samsung S6 Edge, iar astfel sunt sanse mari ca problema sa fie rezolvata.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply