Posts Tagged ‘autoturism’

Cand si de ce se defecteaza turbina?

Cand si de ce se defecteaza turbina?In anul 2020, autoturismul personal reprezinta o necesitate pentru fiecare persoana adulta, tinand cont de faptul ca o masina personala ne ajuta sa ne deplasam dintr-un loc in altul oricand si ori de cate ori este nevoie.

Aveti nevoie sa mergeti la banca sa va platiti rata? Va urcati in masina si mergeti. Aveti nevoie sa mergeti la cumparaturi? Va urcati in masina si mergeti. Vreti sa mergeti in week-end la cabana la munte cu prietenii? Va urcati in masina si mergeti.

Avand o masina personala (in stare perfecta de functionare, fireste), va puteti deplasa oricand si oriunde doriti, iar avantajul este ca nu depindeti de nimeni. In aceste conditii, este usor de inteles de ce masina personala reprezinta o necesitate. (more…)

Cum iti cumperi masina: in rate sau cu banii jos?

Cum iti cumperi masina: in rate sau cu banii jos?Pentru multi doritori, pretul initial al unui automobil poate fi descurajant, de aceea anumite persoane apeleaza la o finantare de tip leasing operational auto sau leasing financiar. Tocmai de aceea, majoritatea doritorilor unui autovehicul nou apeleaza la contractarea unui credit bancar sau al unei solutii de leasing.

Leasingul auto a devenit din ce in ce mai popular in ultimul deceniu, tot mai multi utilizatori apeland la aceasta solutie de finantare in rate. Desigur, este tentant sa cumperi o masina cu banii jos, stiind ca romanul are o apetenta pentru proprietate, dar este esential sa si dispui de acei bani in momentul in care te hotarasti sa cumperi o masina.

Chiar daca, poate, ai banii necesari cumpararii, sfatul nostru este sa nu te grabesti sa-i inchizi intr-un lucru care nu iti va aduce foarte multa plus valoare. Unii oameni, insa, au alte planuri cu automobilul cumparat, negandindu-se neaparat ca acesta sa le aduca bani in plus. (more…)

Stilizeaza-ti masina cum doresti

 Stilizeaza-ti masina cum dorestiObservi cu siguranta pe strazi acele masini infoliate cu tot felul de forme, culori si figuri si ti-ar placea si tie sa incerci. Desi mai ai prieteni care au masini, nu aduci niciodata vorba de asta, iar ei oricum nu stiu spre ce magazin sa te indrume.

La service-urile auto locale, de obicei, mecanicii nu se ocupa cu asa ceva. Exista doar locatii specializate care se ocupa cu infolierea auto. Exista producatorul Orafol, de care probabil ai auzit. Acestia se ocupa cu folii auto pe care le poti gasi aici.

Daca ai o masina a ta, este de inteles ca vrei sa ti-o personalizezi dupa bunul plac. Astfel ca infolierea auto este o solutie foarte buna daca te-ai decis sa mergi pe acest drum. Este o alegere inedita mai ales daca esti tanar; probabil parintii tai nu vor alege sa dea un plus de design masinii, spunand ca este pentru tineret. Dar ce stiu ei? (more…)

De ce sa alegi un amanet auto?

De ce sa alegi un amanet auto?Foarte simplu; cu aceasta forma de credit poti obtine bani cu imprumut garantand cu propriul autoturism. Este mult mai sigur si accesibil decat imprumutul de la banci.

Pe langa asta, printr-un amanet auto in Bucuresti si Constanta primesti banii in doua ore si toate operatiunile se fac pe loc.Vezi aici ce implica acest serviciu cu exactitate.

Mai mult de atat, ca si client vizita ta la Auto Credit va fi doar una singura, in cadrul acesteia specialistii ocupandu-se prompt de evaluarea masinii si intocmirea actelor. Nu este nevoie sa te prezinti de mai multe ori. De asemenea, pana la achitarea creditului masina ta din parcul de amanet auto din Bucuresti si Constanta este in maxima siguranta, supravegheata video si pazita de o firma competenta si acreditata. (more…)