Posts Tagged ‘MagazinGSM.ro’

Sony Xperia Z5 – performanta senzorului foto

sonyxperiaz5-performanta-senzorului-fotoCea mai mare schimbare hardware de la interiorul lui Sony Xperia Z5, este senzorul camerei foto, care a primit primul upgrade, inca de la aparitia lui Xperia Z1, in luna Septembrie a anului 2013.

Cel mai performant geam de protectie Sony, poate fi achizitionat intrand pe MagazinGsm.ro.

Noul modul de senzor Exmor RS, creste rezolutia pana la 23 de megapixeli, la o marime de 1/2.3 inch, incorporand de asemenea stabilizarea optica Steady Shot plus sistemul de autofocus hibrid, prin adaugarea pixelilor de phase-detection pe senzorul de imagine. (more…)

Cum se face colectarea si reciclarea acumulatorilor?

cum-se-face-colectarea-si-reciclarea-acumulatorilorDe foarte multe ori, acumulatorul unui smartphone, sau al unui iPhone, se poate deteriora, nu mai este in garantie, deci utilizatorul il va inlocui cu altul nou. Dar ce se intampla cu acumulatorul vechi si defect?

De multe ori, la inlocuire, in magazin se solicita predarea celui vechi, pentru a fi apoi trimis la firme de colectare a deseurilor IT. Oricare marca de acumulatori de telefoane mobile, deci si marca de acumulatori Allview, cu defectiuni majore pot fi predate acestor firme de colectare, fiind o actiune de responsabilitate, sa zicem, in primul rand, civica, pentru ca orice deseuri care sunt aruncate necorespunzator duc la degradarea mediului inconjurator. (more…)

Cum sa pastrezi acumulatorul telefonului incarcat cand utilizezi Apple Store si Google Play?

Cum sa pastrezi acumulatorul telefonului incarcat cand utilizezi Apple Store si Google Play?In ziua de azi, telefoanele mobile sunt cele mai utilizate dispozitive de pe planeta si protectia acestora este direct proportionala cu buna lor functionare pe termen lung.

Anumite accesorii ne pot feri ecranul sau carcasa de diverse defectiuni, insa ce ne facem cand autonomia bateriei scade fara ca noi sa mai utilizam la fel de des aplicatii preinstalate precum facebook, twitter sau youtube, oferite de magazinele Apple Store si Google Play.

Mai mult ca sigur prima idee care ne trece prin minte este sa cumparam un acumulator samsung i9300 nou si bineinteles original, ca mai apoi sa-l schimbam cat mai rapid cu cel defect. (more…)

Dupa ce criterii va puteti cumpara un telefon in 2015?

Dupa ce criterii va puteti cumpara un telefon in 2015?
Doriti sa va cumparati un telefon, dar nu stiti ce model sa alegeti? Cu cat piata de telefoane mobile este mai generoasa, cu atat este mai dificil sa va hotarati asupra unui smartphone.

Astazi telefoanele mobile se remarca prin dotari performante, menite sa raspunda cerintelor exigente ale clientilor. Chiar daca unii dintre utilizatori cauta un touchscreen telefon ultra-rezistent, altii tin cont de procesor sau de autonomia bateriei, atunci cand isi cumpara un nou telefon mobil. (more…)

Cele mai bune telefoane din lume, astazi

Cele mai bune telefoane din lume, astazi
Touchscreen-ul unui telefon reprezinta componenta-cheie prin intermediul careia utilizatorul interactioneaza cu lumea intreaga. Un astfel de touchscreen telefon poate fi achizitionat de pe MagazinGSM.ro, unul dintre cele mai bune magazine gsm din tara.

In cele ce urmeaza, vom prezenta cateva dintre cele mai bune telefoane din lume, la ora actuala. (more…)