Posts Tagged ‘optimizare seo’

Detalii pe scurt despre ceea ce inseamna SEO

SEO este o prescurtare si vine de la termenul din limba engleza Search Engine Optimization, care in limba romana se traduce optimizare pentru motoarele de cautare.

Una dintre cele mai des auzite intrebari ale celor care nu au cunostinte despre acest domeniu, cu siguranta face referire la ce inseamna de fapt seo.

Ei bine, seo este un proces care implica un set de actiuni efectuate de catre specialistii de la o companie de top de pe piata, cum ar fi DanBradu.com de exemplu, sau de la orice alta firma, pentru a ajuta un site sa obtina o cat mai buna clasare in motoarele de cautare.

(more…)

Care sunt preturile corecte pentru optimizarea SEO?

Cei care detin un site sau un blog personal, cu siguranta isi doresc sa aiba un trafic din ce in ce mai mare, insa acest lucru este destul de greu de realizat, mai ales in cazul in care atat blogul, cat si site-ul sunt recent lansate.

Pentru a avea insa un trafic mai mare, fie ca discutam despre bloguri personale sau despre site-uri care apartin firmelor, proprietarii acestora trebuie sa caute cat mai rapid seo Braila, si sa inceapa sa colaboreze in acest sens cu o companie renumita de pe piata.

(more…)

Ce trebuie sa stii despre SEO?

Ce trebuie sa stii despre SEO?
In primul rand, atunci cand vorbim despre SEO, trebuie precizat faptul ca acest termen este o prescurtare de la Search Engine Optimization, care in limba romana inseamna Optimizarea pentru Motoarele de Cautare.

SEO este un fenomen care a luat nastere in Statele Unite ale Americii, undeva pe la inceputul anilor 1990, iar de atunci si pana in zilele noastre, au aparut pe piata o multime de companii, in fiecare tara de pe glob, care presteaza servicii de optimizare seo.

Referitor la seo, au aparut odata cu trecerea timpului si o multime de mituri si de stiri false, iar unele dintre ele le vei putea descoperi in cele ce urmeaza. (more…)

Cele mai des intalnite greseli SEO

Cele mai des intalnite greseli SEOIn ultimii ani mediul online a fost unul dintre domeniile care a inregistrat o crestere constanta. Care este explicatia acestei cresteri? Pai din ce in ce mai multi oameni au realizat avantajele oferite de catre mediul online. Din acest motiv au aparut enorm de multe site-uri care abordeaza diferite subiecte mai mult sau mai putin importante.

Pentru ca interesul utilizatorilor de internet este mai presus de orice, Google nu numai ca a incercat dar a si reusit sa satisfaca dorintele utilizatorilor de internet, eliminand site-urilor care nu au nici o relevanta pentru  utilizatorii de internet. Cum a reusit sa faca acest lucru? Prin imbunatatirea continua a modului de indexare a paginilor web.

Aceasta imbunatatire continua a modului de indexare a paginilor web i-a facut pe cei care isi doresc ca paginile lor sa fie in topul cautarilor sa apeleze la servicii seo. Aceste servicii seo au inceput sa devina pe zi ce trece tot mai cautate, motiv pentru care au aparut tot mai multe persoane care pretind ca ofera cele mai bune servicii seo. (more…)